Το Magic Bus της VW που θα σε στείλει πίσω στο μέλλον

Ποιο Λονδίνο-Άμστερνταμ και ποιο Βερολίνο; ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ!

Όχι, δεν βρήκαμε το Magic Buss του Αγγελάκα.

Σου έχουμε, όμως, το «Vintage VW» το οποίο σε ταξιδεύει πίσω στο μέλλον, με την αναβίωση της ταινίας του 1985 «Back to the Future».

f3

 

Το custom μοντέλο του 1967, εμπνευσμένο από τη σπουδαία αυτή ταινία, φτιάχτηκε από την αρχή με πολλή αγάπη και αρκετό μεράκι, μαζί και με κάποια νέα χαρακτηριστικά που αποτίουν φόρο τιμής στους πρωταγωνιστές της, Marty McFly και τον Doc Brown.

 

Αμφότεροι θα πρέπει να είναι περήφανοι βλέποντας το αγαπημένο τους βανάκι να επανεμφανίζεται με νέα κινηματογραφική αίσθηση, η οποία αποδίδεται στις δύο φτερωτές του πόρτες, στη δυνατότητα που δίνει στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων να παρακολουθήσουν ταινίες, αλλά και στο χρωματικό του γκρίζο εξωτερικό στυλ και εσωτερικό πορτοκαλοκίτρινο, το οποίο συνδέει το παρόν με το παρελθόν και σε ταξιδεύει πίσω στα ‘80s.

f4

Κι αν θες να τρέξεις κι άλλο στα '80s, δες και τις κορυφαίες κινηματογραφικές καταδιώξεις της δεκαετίας

Το συγκεκριμένο όχημα αποτελεί ακόμη ένα κόσμημα της «Velocity Motorcars», που είναι γνωστή για την παραγωγή οχημάτων υψηλής τεχνολογίας και πολυτελείας, πάσης φύσεως, από μία κομψή Lamborghini μέχρι το vintage Camaro.

f5

 

Αν θες να ταξιδέψεις πίσω στο… μέλλον και να ταξιδέψεις γενικότερα με το Magic Bus της σπουδαίας ταινίας, με κάτι παραπάνω από 77.000 ευρώ έχεις το εισιτήριο για να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου.

Εμείς πάντως,  δεν έχουμε ούτε για το τιμόνι σκέτο, οπότε προτιμούμε να το χαζεύουμε μέσα από τις ακόλουθες φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved