Κεν Μπλοκ: Ο αμετανόητος ποζεράς που ξέρει να ντριφτάρει

Θυμόμαστε τα πιο σκαλωματικά του βίντεο με αφορμή το επερχόμενο «GymkhanaΤΕΝ».

Εσύ που έκανες μπαντιλίκια μικρός, νομίζοντας ότι είσαι ο Paul Walker ή ο Vin Diesel, εσύ που έπαιζες Need for Speed και που έχεις δει όλα τα Fast and Furious, μάλλον θα εκτιμήσεις ΠΟΛΥ αυτόν εδώ τον τύπο.


Εμείς πάλι, βλέποντας μερικά από τα βίντεο που θα σου παρουσιάσουμε, χάσαμε για λίγη ώρα την αναπνοή μας, είδαμε την τρίχα μας να σηκώνεται και την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, μόνο στην όψη των drifts του Κεν Μπλοκ σε εξωπραγματικές ταχύτητες, σε δρόμους ή και κορυφές βουνών.

Με γκρεμό από κάτω και πολλές φορές χωρίς προστατευτικές μπάρες, παρακαλώ.

 

Ο εν λόγω τύπος έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια, μέσα από τη σειρά ταινιών δεξιοτεχνίας με την ονομασία «Gymkhana» να παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα, οδηγώντας και ντριφτάροντας Ford της επιλογής του με τα οποία κάνει ένα σωρό... παρανοϊκότητες.

9ca46b9d5f3aca55db8418c235c1838e

 

Μετά από την ανάβασή του στο Pikes Peak του Κολοράντο και την παραγωγή της ταινίας «Climbkhana», ο Κεν Μπλοκ επιστρέφει για να δώσει το 10ο μέρος της σίκουελ πια ταινίας «Gymkhana». Μίας επιτυχημένης και άψογα σκηνοθετημένης παραγωγής, που τον έκανε viral σε όλο τον κόσμο. 

Αν τη βρίσκεις με το ντριφτάρισμα, για δες λίγο κι αυτό

Στο «GymkhanaTEN» ο θεότρελος παίρνει πέντε διαφορετικά Ford και ανεβάζει ξανά την αδρεναλίνη στο κόκκινο, στην πιο δαπανηρή παραγωγή της «Hoonigan Media».

 

Πρόσφατα μάλιστα βγήκε το trailer της νέας του ταινίας, το οποίο μπορείτε να χαζέψετε παρακάτω. Πριν το κάνετε, όμως, θα σας πούμε ότι μέσω της Amazon θα μπορείτε να δείτε το πώς δημιουργήθηκε το 10ο μέρος της σειράς, ενώ μέσω του «Gymkhana Files», τσεκάρετε σε μορφή ντοκιμαντέρ τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκαν οι εννιά προηγούμενες ταινίες του Αμερικανού οδηγού.

ΥΓ: Το νου σας με τα γκάζια, ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved