Και κάπως έτσι η Aston Martin απλά το τερμάτισε...

Φαίνεται πως οι Βρετανοί έχουν κέφια.

Η DB11 ήταν αναμφίβολα ένα μοντέλο που όλοι απολαύσαμε και δεν χορτάσαμε να βλέπουμε. Η Aston Martin πέτυχε διάνα με την περίπτωσή της ωστόσο ένας νέος ανταγωνιστής ήρθε στην επιφάνεια και μάλιστα από την ίδια οικογένεια. Το όνομα αυτού, Vanquish V12 Vantage S.

H αγγλική βιομηχανία έχει κέφια φαίνεται, γι' αυτό πήγε και έβγαλε ένα από τα καλύτερα και πιο «αγριεμένα» μοντέλα της ιστορίας της.

Πρόκειται για ένα απίστευτα σπορ και ταυτόχρονα κομψό μαχητικό 600 ίππων, το οποίο κάνει τα 0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα. Τελική; 320 km/h. Λίγο πιο γρήγορο από αθηναϊκό τραμ για να καταλάβεις. 

vanquish s 04

Από καινοτομίες διαθέτει μπόλικες: Ανθρακί καπό και κοντέρ, νέα δερμάτινα καθίσματα που αναδεικνύουν το σπορ στυλάκι του -αλλά και την τιμή του, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ανέρχεται στα 240.000 ευρώ.  Κοψοχρονιά, αν αναλογιστείς πως η αυθεντική V12 του 2016 κοστίζει 260.000 ευρώ.

«Σε πάει ένα βήμα παραπάνω και αποστασιοποιείται σε μεγάλο βαθμό από την DB11», ανέφερε ο Dr Andy Palmer, το μεγάλο κεφάλι της Aston Martin, φανερώνοντας διακριτικά την καψούρα του για το συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν τον αδικούμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved