Χαζέψαμε λίγο με το νέο επιθετικό λουκ της Harley Davidson

H καινούργια Fat Bob συμβολίζει την Made in USA λογική.

Ωπ, τι έχουμε εδώ; Το καινούργιο μοντέλο της Harley Davidson, την Fat Bob του 2018 έχουμε. Ακριβώς αυτό που ακούς. Που πήγε όμως το κλασικό αραχτό κάθισμα που έχουμε συνηθίσει σε αυτά τα σύμβολα των αμερικανικών δρόμων; Θα υπάρχει κάποιος λόγος που απουσιάζει. Γιατί ένα είναι σίγουρο: παραξενευτήκαμε αρχικά αλλά στη συνέχεια χαζέψαμε λίγο με το νέο επιθετικό της λουκ. Γιατί μπορεί να άλλαξε ο Μανωλιός, και να έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, παραμένει όμως πολύ μάγκας στην όψη.

harley old 234323

Όπως μαθαίνουμε από την ίδια την εταιρεία, για να έρθουμε στα λόγια της, αυτό είναι το «νέο επιθετικό, καθόλου απολογητικό, με επιδόσεις που θα σου τινάξει το μυαλό μοντέλο». Απλά, απέριτα, γλαφυρά κι αμερικανικά δηλαδή. Με την επιλογή να κουβαλάει μηχανή Milwaukee-Eight των 107 ή 114 κυβικών ιντσών, ενώ παράλληλα είναι πολύ πιο ελαφριά από τον προκάτοχό της. Και με όψη που φαίνεται να κοιτάζει το μέλλον, και να αφήνει λίγο την κλασική παράδοσή της.

Εδώ στο Ratpack μπορεί να αγαπάμε την παράδοση, όμως η αλήθεια είναι πως δε λέμε όχι όταν ένας θρύλος σαν την Harley Davidson επιλέγει να κάνει ένα τόσο δυνατό facelift.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved