Όταν η παρέα καβαλάει μηχανή, μπορεί να φτάσει μέχρι την άκρη του κόσμου!

Εσύ πόσα roadrip έχεις ονειρευτεί με τους κολλητούς σου;

Πήρα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα στα 28 μου. Μία Africa Twin μεταχειρισμένη. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό μου, την έξαψή μου και όλα όσα με πλημμύρισαν αμέσως μόλις την άγγιξα. Θυμάμαι ότι πριν ανεβώ πάνω στη σέλα είπα: «Κράνος, γκάζι και θα ακολουθήσω το ταξίδι των ονείρων μου μέχρι εκεί που τελειώνει ο δρόμος!». Μια σκέψη που με τα χρόνια και τον πόθο για ταξίδια και περιπέτεια μέστωσε μέσα μου και μεταμορφώθηκε σε φιλοσοφία. Αυτή η φιλοσοφία με ακολουθεί μέχρι σήμερα και δεν είναι τυχαίο.

Τα χρόνια πέρασαν και μια νέα Honda Africa Twin έγινε το κτήμα μου, ολόδικιά μου. Ένα από το πιο διάσημα και διαχρονικά on-off, με ολοκληρωμένο χαρακτήρα, φιλοσοφία κατασκευής, αλλά και μεγάλη αξιοπιστία. Περήφανος αναβάτης, είχα ό,τι καλύτερο.

press 0000 11

Τόσα χρόνια μοτοσικλετιστής, ένα μόνο πράγμα δεν έχω κάνει: Να φύγω με την παρέα και να γράψουμε χιλιόμετρα, χιλιόμετρα, χιλιόμετρα και… άλλα τόσα χιλιόμετρα. Να χαθούμε για μέρες. Να γνωρίσουμε χώρες, ανθρώπους, να ταξιδέψουμε όσο αξίζει στους πραγματικούς μοτοσικλετιστές.

Και τότε είδα το τρέιλερ μίας ταινίας. NordkappTheMovie. Μετά από 12 χρόνια η Africa Twin επέστρεψε. Τώρα, ναι, χτυπά ξανά η καρδιά της αληθινής περιπέτειας!

press 0004 51

Τρεις φίλοι, τρεις AfricaTwin, 17 χώρες, 11.000 χλμ, σε 22 ημέρες. Τρελάθηκα.

Ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι (Nordkapp). Ναι, το Nordkapp το πιο βόρειο ακρωτήρι της Ευρώπης, είναι ένα ταξίδι-όνειρο για τους περισσότερους μοτοσικλετιστές, το ίδιο ισχύει και για μένα. Μόνο μια μάρκα με τόσο μεγάλη ιστορία θα μπορούσε να προσφέρει την ελευθερία και την αληθινή περιπέτεια. Tο ήξερα καλά αυτό, από μικρός, από τότε που ξεκίνησα να διαβάζω για τη Honda και να τη θαυμάζω.

Και τότε είπα: «Γιατί όχι κι εγώ;». Ένα όνειρο τόσο μεγάλο και όμως τόσο κοντινό, αρκεί να έχεις τη φιλοσοφία: Παρέα, κράνος, μοτοσυκλέτα, χιλιόμετρα. Και έτσι ανακάλυψα το hondaroadtrips.gr. Η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα αφιερωμένη στους λάτρεις των δύο τροχών, με πολύτιμες συμβουλές για το πώς να προετοιμάσουν ένα μακρινό ταξίδι θα είναι ο «μπούσουλάς» μου. Και έχω όλους τους λόγους, αφού σπουδαία ονόματα έχουν δώσει τα πολύτιμα tips τους και μένει με τη σειρά σου να τους ανακαλύψεις! Όλα όσα πρέπει να ξέρω για την οργάνωση του δικού μου roadtrip από την προετοιμασία μέχρι το ίδιο το ταξίδι. Του δικού σου roadtrip. Του δικού μας.

Πάρε κι εσύ μια «γεύση» και θα καταλάβεις για ποιο πράγμα σου μιλάω:

Το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την ταινία διαδικτυακά από τις 20/11 όπου και θα αναρτηθεί στο www.hondaroadtrips.gr. Μην το ξεχάσεις!

Μέχρι τότε, μπες κι εσύ στο hondaroadtrips.gr, που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα για ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Γνώρισε την κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας, εμπνεύσου και έτσι θα τολμήσεις να κάνεις πραγματικότητα τα ταξίδια που πάντα ονειρευόσουν και να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τη μοτοσυκλέτα σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved