Αυτό δεν είναι το Μπατμομπίλ, κανονικό Super Car είναι!

Το Ariel Hipercar θα είναι έτοιμο το 2019.

Είμαι σίγουρος πως θυμάσαι το Μπατμομπίλ από εκείνη την cult εκδοχή του Μπάτμαν που πρόβαλε το Seven-X στα τέλη της δεκαετίας του 90’, κι αν όχι, τότε σίγουρα οι ταινίες του Νόλαν σου έχουν συστήσει αυτό το φουτουριστικό όνειρο της αυτοκίνησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν, λοιπόν, αναρωτιόσουν πότε θα δεις κάτι παρόμοιο στους δρόμους, ήρθε η ώρα να τελειώσει η αναμονή σου. Η μικρή αυτοκινητοβιομηχανία της Ariel έκανε τις φαντασιώσεις μας πραγματικότητα με το Hipercar που ετοιμάζει.

Όπου Hipercar θα πει: «High Performance Carbon Reduction» για να δείξει την ηλεκτρική του κατεύθυνση. Αφού θα καταφέρνει μέσα από έναν ηλεκτρικό κινητήρα που θα υποβοηθείται από μια μικροτουρμπίνα, με ελάχιστη χρήση βενζίνης με άλλα λόγια, να βγάζει 1.180 άλογα. Να κάνει τα 0-100 χλμ σε 2,4 δευτερόλεπτα. Να πιάνει τελική ταχύτητα περίπου 260 χλμ/ανά ώρα. Να έχει τεράστια ηλεκτρική αυτονομία.

Και πάνω από όλα: να είναι ένα όνειρο προσωποποιημένο από πλευράς σχεδιασμού, βγαλμένο από τα πιο τρελά φουτουριστικά μας όνειρα. Υπομονή μονάχα μέχρι το 2019 που θα είναι έτοιμο να πατήσεις στους δρόμους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved