Ερωτικό λεύκωμα ΜΟΝΟ για φανατικούς της Harley

Τσοπερά ακούς;

Το συγκεκριμένο φωτογραφικό λεύκωμα με τον απλό κι απέριττο τίτλο του, The Harley Davidson Book, διαφημίζει τον εαυτό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: λέει, δηλαδή, πως δεν είναι απλά ένας φωτογραφικός κατάλογος όλων των θρυλικών Harley Davidson που έγραψαν ιστορία στους δρόμους (αλλά και στις λεωφόρους του σινεμά).

Είναι κάτι περισσότερο από αυτό, αφού κι οι θρυλικές αυτές μηχανές με τα χρόνια δε συμβολίζουν απλά ένα αμερικανικό παραδοσιακό δίτροχο· αλλά μια αίσθηση διαφορετικού lifestyle, μια αίσθηση απαράβατου προσωπικού κώδικα, μια αίσθηση ελευθερίας τελικά.

The Harley Davidson Book 01

Στις 224 σελίδες παρελαύνουν περισσότερες από 150 έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ιστορία της διάσημης εταιρείας, που επικεντρώνονται όχι μόνο στα μοντέλα της αλλά και στον τρόπο ζωής που πρεσβεύει η Harley.

Για σένα τον αμετανόητο τσοπερά, ή και για σένα που πάντα θα ήθελες να καβαλήσεις την πιο αμερικάνικη μηχανή από όλες, αυτό το λεύκωμα (που μπορείς να παραγγείλεις εδώ) είναι ένα διαχρονικό ταξίδι σε μια λαμπρή ιστορία. Από τις ηλιόλουστες λεωφόρους της Καλιφόρνια, στα παγωμένα Rocky Mountains και από εκεί πάλι πίσω στην καυτή άμμο του Μαϊάμι· οι Harley μούγκριζαν παντού και πάντα, μαζί με τους οδηγούς τους ντυμένους στα πέτσινα και τις ειδικές μπότες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved