Αυτή τη Mustang την φωνάζουν Street Fighter

Και υπάρχει πολύ καλός λόγος για αυτό.

Το όνομα Mustang προέρχεται από τα άγρια άλογα της Αμερικανικής ηπείρου που καβαλούσαν οι καουμπόηδες κι οι Ινδιάνοι. Και μάλλον είναι ό,τι πιο ταιριαστό για να περιγράψει το θρυλικό αυτοκίνητο που έχει γράψει (και συνεχίζει να γράφει) χρυσές σελίδες αυτοκινητιστικής ιστορίας τόσο στους δρόμους όσο και στα σινεμά.

Η Ford λανσάρει εδώ και δεκαετίες αυτά τα αγρίμια και το φιλοθεάμων κοινό προσκυνάει την χάρη τους. Το αξιοπρόσεχτο για αυτήν εδώ που έχουμε να σου παρουσιάσουμε είναι το γεγονός πως χέρια από την Αυστραλία έχουν βάλει το χεράκι τους για να την «φτιάξουν» και να την απογειώσουν.

Η εταιρεία Street Fighter καταπιάνεται με βελτιώσεις αυτοκινήτων στο Νότιο Ημισφαίριο δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη σε αυτά τα θηρία. Το συγκεκριμένο τετράτροχο τέρας που μπορείς να θαυμάσεις παρακάτω κάνει τα 0-100 χλμ σε 3 δευτερόλεπτα!

Για να γίνει αυτό, κουβαλάει μία μηχανή 5 λίτρων που βγάζει 780 άγρια άλογα. Δύο τρία κοπάδια από Mustang μαζί με άλλα λόγια. Όσο για την τιμούλα της, θα λέγαμε ότι είναι τίμια αφού στο ebay πωλείται για 47,900 δολάρια. Οκ, δεν είναι κάτι χειροπιαστό, αλλά εδώ δε μιλάμε για αυτοκίνητο πόλης που θα κάνεις τα ψώνια σου. Εδώ μιλάμε για μία Ford Mustang GT Street Fighter του 2016!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved