Υποκλίσου μπροστά στη φτερωτή γοητεία της  Aston Martin Valkyrie

Ένα hyper car που θα σε οδηγήσει στην Βαλχάλλα της αυτοκίνησης.

Αν και ακόμα το μοντέλο δεν είναι ολοκληρωμένο –βέβαια η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει ολοκληρωθεί κατά 95% ο σχεδιασμός του αμαξώματος- η τελευταία έκδοση της Aston Martin Valkyrie αξίζει την προσοχή μας.

Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα της Red Bull και οι επιρροές από τα αγωνιστικά μοντέλα είναι εμφανείς, όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες της γκάλερι. Ειδικά στο cockpit καθώς και στα ανοίγματα που έχει το αμάξωμα ανάμεσα στο cockpit και τους μπροστινούς τροχούς, φαίνεται ότι έχει παρέμβει χέρι που έχει φάει τις αγωνιστικές πίστες με το κουτάλι.

Επίσης, διαθέτει πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω (scissor style), από τις οποίες μάλλον θα πήρε και το όνομά της, καθώς σύμφωνα με μια επικρατούσα αλλά εσφαλμενη δοξασία, οι Βαλυρίες ίππευαν ιπτάμενα άλογα.

Στο εσωτερικό, τα δύο καθίσματα είναι «χτιστά» στα πρότυπα ενός μονοθεσίου της F1, ενώ σχεδόν όλα τα κουμπιά ελέγχου βρίσκονται στο τιμόνι, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει μια οθόνη OLED.

Είπαμε, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί καν το σχέδιο του αμαξώματος. Επομένως είναι λογικό να μην έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρόλα αυτά, ήδη φανταζόμαστε τον Ντάνιελ Γκρεγκ ως Τζέιμς Μποντ να την οδηγεί για τις ανάγκες της νέας ταινίας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved