Το νέο Ford Bronco θα σε κοιτάει γεμάτο αυθάδεια

Το θρυλικό αυτοκίνητο επιστρέφει πιο ζόρικο από ποτέ.

Τα Broncos είναι ένας θρύλος της αμερικανικής αυτοκίνησης, ένα κομμάτι της κουλτούρας τους. Από τον Σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι μέχρι το Logan, το South Park και το Breaking Bad (για να αναφερθώ μόνο σε μερικές εμφανίσεις διάφορων εκδόσεων του μοντέλου), τα Broncos αποτελούν ένα σύμβολο εφάμιλλο, ας πούμε, με τα ψιλοκάβαλα τζιν του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Πριν μερικούς μήνες η Ford ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την παραγωγή μιας νέας έκδοσης, του Bronco 6G. Πλέον έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα σχέδια.

Το νέο Bronco θα έχει μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις: θα είναι τετράθυρο, αφού πλέον η αγορά δεν ενδιαφέρεται για τα δίθυρα κουπέ αλλά για κάτι πιο πρακτικό και λειτουργικό, κάτι που μπορεί με άνεση να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια, αλλά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις εντός πόλης.

1966 ford bronco wtrailjpg

Ωστόσο, δεν έχεις να κάνεις με ένα χαρτογιακάδικο SUV. Οι γραμμές του νέου μοντέλου φωνάζουν «αγριάδα» και «βρωμιά». Είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, αλλά είναι και αυτό που θα το φορτώσεις με τους κολλητούς για να κάνετε μια εξόρμηση όπως παλιά.

Επίσης, διαθέτει αποσπώμενη ηλιοροφή, στοιχείο που συμβαδίζει απόλυτα με το ελεύθερο πνεύμα του Bronco.

Το μόνο δυσάρεστο στην όλη ιστορία είναι το γεγονός ότι δεν πρόκειται να δούμε το 6G στους δρόμους πριν το 2019. Και το δεύτερο είναι μόνο θα του δούμε, αφού θα κυκλοφορήσουν ελάχιστα αυτοκίνητα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved