Αυτό το Nissan θα το οδηγούσε ο Mad Max μετά χαράς

Σκληρή φάση, όχι αστεία.

Τα οχήματα που κινούνται σε τέσσερις τροχούς χωρίζονται σε πολλές, πάρα πολλές επί της ουσίας διαφορετικές κατηγορίες: αυτοκίνητα πόλης, σπορ αυτοκίνητα, τζιπάκια, pick up, νταλίκες, super car, πολυμορφικά και πάει λέγοντας. Τον τελειωμό δεν έχει ο κατάλογος!

Η ερώτηση όμως που γεννήθηκε στο μυαλό μας σήμερα το πρωί, όταν έπεσε στην αντίληψη μας η φωτογραφία του εξώφυλλου ήταν η εξής: τι αυτοκίνητο θα διάλεγες εάν χρειαζόταν να ζήσεις σε έναν κόσμο που το πετρέλαιο έχει στερέψει, και εσύ κυνηγάς τα λίγα εναπομείναντα βαρέλια του σε μια ατέλειωτη έρημο γεμάτη από κανίβαλους, πειρατές της ερημιάς και post-apocalyptic συμμορίες;

Το concept car που οραματίστηκε (αλλά προφανώς δεν έχει βγάλει στην παραγωγή) ο σχεδιαστικός οίκος YasidDESIGN θα έκανε περήφανο σίγουρα τον Mad Max. Ένα κανονικό σιδερένιο θηρίο τιγκαρισμένο στο ατσάλι, με «εξωλέμβια» μηχανή σαν ανοιχτή πληγή και ένα οπλοπολυβόλο φορεμένο σαν καπέλο, έτοιμο να κατασπαράξει οποιονδήποτε εχθρό βρεθεί στον δρόμο του.

Το σχέδιο τους βασίστηκε σε ένα «Nissan Skyline GT-R» ενώ η δημιουργία ονομάστηκε για ευνόητους λόγους «Crossout». Όλο μαζί «Crossout Nissan GT-R» με άλλα λόγια. Παρακάτω έτσι για να μπεις σε ακόμα πιο post-apocalyptic mood, ρίξε μια ματιά σε μερικές θεόμουρλες αντίστοιχες δημιουργίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved