Η πιο ωραία «μπέμπα» που είδαμε σήμερα είναι δίκυκλη

Το ολικό ρεκτιφιέ της BMW R80 θα σε ενθουσιάσει.

Ο οίκος βελτιώσεων Ironwood έχει έδρα στο Άμστερνταμ και ασχολείται με το να «φτιάχνει» μηχανές κάθε είδους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο σε μηχανολογικό επίπεδο όσο και σε αισθητικό επίπεδο. Φίλε μηχανόβιε για κάνε λίγο οφθαλμόλουτρο στο instagram τους και θα καταλάβεις.

Γιατί στα γράφουμε τώρα αυτά; Απλά επειδή η δίκυκλη «μπέμπα» που πρόσφατα βελτιώσαν και παρουσιάζουν είναι η πιο όμορφη μηχανή που έχουμε δει εδώ και καιρό. Πήραν λοιπόν μία θρυλική BMW R80, το μοντέλο που έχει πουλήσει πάνω από μισό εκατομμύρια κομμάτια, την πρώτη dual-sport μηχανή της αυτοκινητοβιομηχανίας, που έχει προσφέρει ατέλειωτα χιλιόμετρα ευχαρίστησης τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου και κατάφεραν το ακατόρθωτο: να την κάνουν ακόμα πιο θελκτική.

Πως το έκαναν αυτό; Με μια σειρά από μηχανολογικές βελτιώσεις και κυρίως «πειράζοντας» την εμφάνισή της. Με κάποιον μαγικό τρόπο, ακόμα πιο κούκλα. Τις φόρεσαν δέρματα άριστης ποιότητας στο κάθισμα, εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι και πολύ ξεχωριστά πίσω φώτα led, σε σημείο να θυμίζει πίνακα ζωγραφικής κι όχι δίκυκλο όχημα!

Δες και από μόνο σου την παρακάτω γκάλερι για να καταλάβεις για ποιον λόγο παραμιλάμε από το πρωί.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved