Θα έκανες σαφάρι στη ζούγκλα με Porsche 911;

Το βελτιωμένο μοντέλο Safari είναι αυτό που χρειάζεται ο Ιντιάνα Τζόουνς.

Προφανώς και η Porsche είναι το τελευταίο αμάξι που σου έρχεται στο μυαλό για τις ζούγκλες του Αμαζονίου. Για να γίνει η δουλειά, χρειάζεσαι Jeep 4x4 με λάστιχα που δεν καταλαβαίνουν τίποτά από τις αντιξοότητες. Να όμως που η Tuthill Porsche στην Αγγλία, βιομηχανία που φροντίζει να βελτιώνει τις Porsche όπως πρέπει, βρήκε την απάντηση και για τους περιπετειώδεις τύπους.

tuthill porsche build porsche 911 safari 2 720x480

Διαλέγοντας το παραδοσιακό καλούπι της 911, η Tuthill έφτιαξε μία Porsche σε off-road μορφή, ικανή για να ανταπεξέλθει και στις πιο ζόρικες καταστάσεις που μπορεί να συναντήσει κανείς στους δρόμους. Σχεδιασμένο σε όλη την rally νοοτροπία, ο σκελετός είναι αναβαθμισμένος για να ανατέξει κραδασμούς και συγκρούσεις, τα καθίσματα είναι σε racing μορφή, ενώ υπάρχει και ειδικό σύστημα απόκλισης. Όλα τα παραπάνω με τον κινητήρα της Porsche να μην απογοητεύει κανέναν.

tuthill porsche build porsche 911 safari 3 720x480

Ακόμη και αν η συγκεκριμένη βελτίωση έγινε για Αμερικανό πελάτη που το περιμένει πως και πως, η σειρά Safari έχει κερδίσει τους «ψαγμένους» εδώ και αρκετό καιρό και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε μερικά μοντέλα στο εμπόριο. Εδώ ο Leh Keen απολαμβάνει το δικό του Safari μοντέλο.

Ιντιάνα Τζόουνς πόσο ζηλεύεις ρε;

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved