Η Bugatti Veyron «κοντράρει» την McLaren F1 σε ταχύτητες που ξεπερνούν τα 390 χλμ/ώρα.

Το σκηνικό θυμίζει να έχει στηθεί σαν κινηματογραφική ταινία: μια «εγκαταλελειμμένη» πίστα αυτοκινήτων στην Γαλλία που μοιάζει πια με τόπο αναψυχής· και ένας μουντός ουρανός να φωτίζει αυτό το τεράστιο μνημείο στις ομηρικές «κόντρες» (της Alfa Romeo, της Ferrari, της Maserati) που έχουν μείνει στην ιστορία.

Στη μυθολογία οι Θεοί πάλεψαν με τους Τιτάνες για το ποιος θα κερδίσει την απόλυτη ηγεμονία στην γη. Στην πραγματικότητα αυτού του βίντεο, δύο «θεϊκά» αυτοκίνητα κοντράρουν για το ποιο είναι το απόλυτο super car.

Bugatti Veyron εναντίον McLaren F1.

Οι υπέρτατες επιδόσεις απέναντι στην απόλυτη οδηγική εμπειρία από δύο αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν χωρίς να υπάρχει κανένας «κόφτης» στο μπάτζετ. Με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 390 χλμ. την ώρα, ο ήχος από τα αγριεμένα «κοπάδια αλόγων» που ποδοπατάνε την άσφαλτο στο πέρασμα των super car μπορεί να αφήσει άφωνο οποιονδήποτε έχει πιάσει τιμόνι στα χέρια του –και όχι μόνο τους φανατικούς της αυτοκίνησης.

Ένα βίντεο ιδανικό, αντί να δει κανείς ξανά επαναλήψεις του TOP GEAR, να το βάλει να παίζει. Και να απολαύσει το θέαμα, παρέα με ένα δυνατό ποτήρι ουίσκι, Σάββατο βράδυ, στην ηρεμία του σαλονιού του.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved