Καλόπιασε το 2017 και υποδέξου το με στυλ

Πέντε προτάσεις για να είσαι κομψός και όμορφος στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. 

Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι το 2016 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά. Μπορεί να μένουν μόνο μερικές ώρες για να φύγει και παρόλα αυτά αναρωτιόμαστε στα σοβαρά αν υπάρχει ακόμα κάτι τελευταίο για να μας δώσει. Μία απώλεια, μια καταστροφή, κάτι. Ο πήχης είναι πια τόσο χαμηλά, ώστε εύλογα αναρωτιέσαι πόσο χειρότερο μπορεί να είναι το 2017.

Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν. Και αφού έρχονται ας σε βρουν την πρώτη μέρα του χρόνου κομψό και καλοντυμένο. Πάμε να δούμε μερικές ιδέες για τέσσερα πιθανά μέρη στα οποία ίσως γιορτάσεις την αλλαγή του χρόνου.

1. Πολύ επίσημο ρεβεγιόν (δώσε έμφαση στο πολύ)

74d564642d998df8d4ef2e3249abce4aggfd

Οκ, θες να ξεχωρίσεις, να κάνεις το κάτι παραπάνω. Ωραίος! Από τη μία έχεις μια μανιέρα να πατήσεις. Το επίσημο βραδινό ντύσιμο έχει κανόνες συγκεκριμένους. Από την άλλη, δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτή. Ή θα πας by the book ή καλύτερα να μην το επιχειρήσεις καθόλου.

Το βασικό: Θα ακούσεις να το λένε «black tie». Το tie αναφέρεται στο παπιγιόν. Επομένως δεν φοράς γραβάτα. Πώς θα δέσεις το παπιγιόν σου; Έχουμε φροντίσει και γι αυτό.

Μην ξεχάσεις: Να κουμπώσεις το γιακά του πουκαμίσου, ώστε να μην «απλώνει». Ιδανικά φόρεσε εξ αρχής ένα πουκάμισο με κλειστό γιακά.

Το plus: Τα παπούτσια. Με αυτά θα ξεχωρίσεις. Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις ένα καλό ζευγάρι. Διαφορετικά, ψάξε στην παπουτσοθήκη σου για τα μαύρα δερμάτινα Oxford και γυάλισέ τα τόσο καλά, ώστε να καθρεφτίζεται το πρόσωπό σου πάνω τους. Πώς έκανες όταν είχες ταξιαρική επιθεώρηση στον Στρατό; Τιμητική άδεια δεν θα πάρεις, αλλά θα περάσεις σίγουρα καλύτερα.

2. Κλαμπ/μπαρ/πιστα κτλ.

beckamggf

Μεταξύ μας, γιατί υποβάλλεις πρωτοχρονιάτικα τον εαυτό σου σε αυτό το μαρτύριο; Λες και δεν ξέρεις ότι αυτή είναι ίσως η χειρότερη μέρα για να πας σε μαγαζί. Ok, ο θεός μαζί σου και μην ξεχνάς ότι το ταμπλ ντ' οτ έχει -τυπικά- καταργηθεί -μην σε γελάσει κάνας πονηρός.

Το βασικό: Πού ακριβώς θα πας; Σε κάτι μαζικό και casual ή σε κάτι πιο πριβέ και «κυριλέ»; Το μέρος θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της εμφάνισης.

Μην ξεχάσεις: Τα μποτάκια. Μαύρα ή ακόμα καλύτερα καφέ σκούρα. Όλα τα υπόλοιπα μάυρα: jean, t-shirt δερμάτινο jacket.

To plus: Αν κρυώνεις μπορείς να φορέσεις ένα κομψό μαύρο hoodie.

3. Ρεβεγιόν σε σπίτι (όχι αυτό του κολλητού σου)

b20bd9555448e53e4d16749eca432f1a

Σπίτι, κόσμος πολύς άλλα όχι να γίνεται και το αδιαχώρητο, ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες (γι αυτό καλό είναι να μην ντρέπεσαι να μιλάς). Γενικά ωραία πράγματα.

Το βασικό: Το blazer. Επίσημο όσο πρέπει. Casual όσο πρέπει. Ιδανική επιλογή. Όμως μην φορέσεις το ίδιο με αυτό της δουλειάς. Διάλεξε ένα με στενά πέτα και με ένα ή δύο το πολύ κουμπιά.

Μην ξεχάσεις: Δεν είναι επίσημη περίσταση, επομένως με το blazer είσαι καλυμμένος. Δεν χρειάζεται να φορέσεις και πουκάμισο ή γραβάτα, πόσο μάλλον και πουκάμισο και γραβάτα. Επομένως, διάλεξε ένα όμορφο t-shirt και είσαι μια χαρά.

Το plus: Τα sneakers. Αν σε παίρνει δοκίμασε λευκά και δεν θα χάσεις.

4. Ρεβεγιόν σε σπίτι (αυτό του κολλητού σου)

914b7b11cd436dfc051727323f8c2e60

Δηλαδή όχι ακριβώς ρεβεγιόν, αλλά κανονικό πάρτι. Επομένως, προετοιμάσου για ξενύχτι, ποτά και θυμήσου ότι τις γιορτές έχεις και περισσότερο χρόνο να ξεδώσεις, οπότε κινήσου αναλόγως. Με διαφορά η καλύτερη επιλογή διασκέδασης για το βράδυ της Παραμονής.

Το βασικό: Παίξε με το layring. Τ-shirt, από πάνω πουκάμισο, το οποίο μπορείς να ξεκουμπώσεις αν δεις ότι τα πράγματα είναι όντως χαλαρά και άνετα. Από κάτω, φοράς τζιν -τι άλλο;

Μην ξεχάσεις: Για να μην πουντιάσεις, ρίξε και ένα μάλλινο cardigan πάνω σου.

Το plus: Ο κίνδυνος με το layring είναι πώς θα ταιριάξεις τα πολλά και διαφορετικά χρώματα. Προσπάθησε να μην έχεις πάνω περισσότερα από τρία και όσο για τις αποχρώσεις, επέλεξε τις πιο ανοιχτές για τα μέσα ρούχα και τις πιο σκούρες στα έξω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved