Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους

Μερικά υφάσματα καλό είναι να κρατάνε τις παραδόσεις και να απευθύνονται σε γυναικείους πισινούς. 

Αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο του «Μίδα» στην fashion σκηνή θα ήταν ο Karl Lagerfeld… για τους mainstream. Γιατί οι ελαφρώς πιο εναλλακτικοί θα έβλεπαν στο πρόσωπο του μυθικού βασιλιά της Φρυγίας, τον Tom Ford.

O 56χρονος σχεδιαστής μόδας-σκηνοθέτης, όταν δεν γυρίζει μικρά κινηματογραφικά αριστουργήματα σαν το «Nocturnal Animals» και το «A Single Man», οργανώνει με μαεστρία τις επιδείξεις μόδας του. Την τελευταία από αυτές την παρουσίασε πριν από λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της αντίστοιχης Εβδομάδας Μόδας όπου και έδειξε ολόκληρη την ανδρική του συλλογή ρούχων και αξεσουάρ για τη σεζόν F/W 2018.

Μέχρι εδώ όλα καλά και «φυσιολογικά».


GettyImages 915142726

Puffer jackets, κοστούμια σε εκκεντρικές αποχρώσεις –ναι, μην περιμένεις να δεις το tuxedo που φορούσε ο πρώτος σου ξάδερφος όταν παντρεύτηκε το Μαράκι στην Καλλιθέα- animal prints και metallic.

Και τότε έρχεται η αποκάλυψη, η στιγμή που οι πιστοί οπαδοί του designer περίμεναν δέκα χρόνια τώρα: σχεδιάζει για πρώτη φορά ανδρικά εσώρουχα. Και τι εσώρουχα… φίνα! Προφανώς και ο Τοm από το Austin του Texas δεν είχε στο μυαλό του τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας περί μεταξωτών εσωρούχων και οπισθίων όταν σχεδίαζε τα μποξεράκια του, αλλά το ενδεχόμενο να δώσει ένα twist πολυτέλειας στις πιο κρυφές, ανδρικές «πτυχές».


GettyImages 915142750

Να περάσει κάτι από το μινιμαλιστικό, γεμάτο ευμάρεια πνεύμα των 90s στην σύγχρονη γκαρνταρόμπα, και να το κάνει με αυτόν τον «αφανή», πιο εσωτερικό θα λέγαμε τρόπο. Τώρα για το αν θα το πετύχει θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες για να το πούμε. Τον Μάρτιο κυκλοφορούν και θα κοστίζουν σχεδόν 300 δολάρια.

Το αν θα θέλαμε να το πετύχει, βέβαια, μπορούμε να το πούμε από τώρα: OXI. Μερικά υφάσματα, όπως το μετάξι, καλό είναι να κρατάνε τις παραδόσεις και να απευθύνονται σε γυναικείους (επιδέξιους πάντα!) πισινούς. Η πολυτέλεια στο ντύσιμο ενός άντρα μπορεί να εξαντληθεί στο κοστούμι, στο ρολόι, άντε και στα κοσμήματά του αν μιλάμε για τον Kanye West #sorrynotsorrytom


GettyImages 915142912

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved