Λίγες γυναίκες μπορούν να αντισταθούν σε ΑΥΤΑ τα ρούχα

Η Γωγώ Φούντα στα γράφει με το νι και με το σίγμα.

Ξεκινάω εκφράζοντας μία παγκόσμια αλήθεια και σταθερά: Εσείς οι άντρες είστε πολύ τυχεροί. Και αν όχι γενικά, σίγουρα σε σχέση με τις γυναίκες.

Ο παράγοντας τύχη έγκειται στο γεγονός ότι γεννηθήκατε άντρες, κάτι που αυτομάτως σας δίνει άφεση για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά, είναι σίγουρα και η εμφάνιση. Όχι ότι δε θέλεις να βλέπεις τον εαυτό σου ωραίο και περιποιημένο, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη ότι η αγορά κινείται κυρίως από εμάς, εσύ της είσαι τόσο αδιάφορος, που μετά βίας ασχολείται μαζί σου. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα, να μην ψάχνεις και ιδιαίτερα τη φάση του στυλ -τουλάχιστον όχι σε καθημερινή βάση- με αποτέλεσμα αν δεν είσαι καλεσμένος σε γάμο, ή βγαίνεις το πρώτο σου ραντεβού -να φοράς ό,τι βρεις μπροστά σου. Και μπορεί να μας αρέσει το coolness και το χαλαρό σου υφάκι, αλλά είναι και κάποιες φορές που κυριολεκτικά μας «βγαίνουν τα μάτια».

Λοιπόν, παρακάτω σου έχω μία μικρή λίστα με dos & don'ts στο ντύσιμο, έτσι για να γίνεις λίγο πιο σοφός. Και πολύ πιο κομψός.

 

Διάλεξε το τζιν με προσοχή

Δεν μας νοιάζει αν είναι ακριβό ή αν κάνει 20 ευρώ. Μας αφήνει παγερά αδιάφορες. Αυτό που θέλουμε από σένα είναι να έχει καλή εφαρμογή -όχι χουχούλιασμα στα οπίσθια το σιχαινόμαστε- και να έχει τα σωστό χρώμα -οτιδήποτε πολύ ανοιχτό απορρίπτεται. Σε περίπτωση επίσης που διαθέτεις τζιν με κάποιο στρας, σχέδιο ή έντονο σκίσιμο, κάνε έναν κόπο να το πετάξεις ΤΩΡΑ. Θα μας υποχρεώσεις.

Η έρευνα που θα σε ξενερώσει: Τι κάνει ο μέσος 18άρης που (μάλλον) δεν κάνεις εσύ;


Φόρα πουκάμισα

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το πουκάμισο θεωρείται επίσημο ρούχο. Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε καρό -έχει βρωμίσει ο τόπος- ή σε ρίγα ή τελοσπάντων ένα πιο casual μονόχρωμο. Απορρίπτεται οτιδήποτε σε λαμέ ή με ιριδίζουσα εσάνς. Λυπήσου μας. ΥΓ: Με ένα γαλάζιο πουκάμισο δεν έχασε ποτέ κανείς.

ryannnnn

 

Για τω θεώ, συνδύασε τα παπούτσια

Μαύρα παπούτσια μαύρη ζώνη. Καφέ παπούτσια, καφέ ζώνη. Γενικά, αν δε φοράς ζώνη, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Θα πρέπει επίσης να ξέρεις, ότι ένα κακό ή αταίριαστο παπούτσι μπορεί να καταστρέψει ένα ολόκληρο σύνολο. Μη σε ξαναδώ με chino και αθλητικά τύπου running. Αυτά τα κάνει μόνο ο Justin Timberlake. Επειδή προφανέστατα δεν είσαι ο Justin, δώσε λίγη προσοχή.

justinnnn

 

Η ώρα του σκούφου

Για κάποιο περίεργο λόγο, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν αντιστέκεται στους σκούφους. Μη με ρωτάς γιατί, δέξου το. Το καλό είναι ότι ο χειμώνας έρχεται, οπότε μπορείς άφοβα να γίνεις ακαταμάχητος. Μέγα φάουλ: Σκουφάκι και κοντομάνικο μόνο αν είσαι μέλος boyband. Εντάξει; 

Δες κι αυτό: 4 τεράστια «ΜΗΝ» που ισχύουν όταν κάνεις πέσιμο

Φούτερ και φόρμα

«Και καλά το φούτερ, η φόρμα είναι κάπως παρακινδυνευμένη θα μου πεις». Και σου απαντώ: Δεν είναι όταν είναι στο σωστό νούμερο κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είναι φαρδιά. Προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από μία στενή φόρμα πάνω σε… αντρικό σώμα. Διάλεξε λοιπόν τις σωστές διαστάσεις, βάλε και ένα φούτερ (κατά προτίμηση με κουκούλα) πάρε και ένα σκύλαρο μαζί, και σε παντρευόμαστε!

 

Last but not least

Kοστούμι και τα μυαλά στα κάγκελα. Δεν ξέρει ο James Bond και ξέρεις εσύ; Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα κομψό κοστούμι, και θα το καταλάβεις όταν φορέσεις ένα κομψό κοστούμι. Δεν πειράζει αν δε διαθέτεις την κορμοστασιά του Ryan Gosling. Καθείς, ως εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.

jamessss

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved