3 πράγματα που μας δίδαξε το Deuce για το στυλ

Τζέιμς Φράνκο πόσο μπροστά είσαι πια;

Πόρνες, ναρκωτικά, παράνομη οπλοχρησία και βιομηχανία πορνό. Αυτή είναι η Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '70 και του Τζέιμς Φράνκο, που μας σύστησε μέσα από το Deuce.

Άθελά του ωστόσο, φρόντισε να παραδώσει και μερικά διαχρονικά μαθήματα στυλ.

Ξενερώνεις με το 2017; Δεν υπάρχει λόγος. Διάβασε και θα καταλάβεις.

 

1. To δερμάτινο δεν παλιώνει ποτέ

59c356a0704845.30881173

Με επένδυση ή χωρίς, με κοντομάνικο ή πουκάμισο. Είναι αυτό το τίμιο urban ρούχο για όλες τις ώρες της ημέρας και κυρίως για τις ξαφνικές ψύχρες της νύχτας. Μπορεί ο ίδιος ο Franco να μοιάζει στη σειρά με Miami Vice (φταίει και το μουστάκι), αλλά η αλήθεια είναι πως το δερμάτινο σου δίνει την ευχέρεια να μπορέσεις να παίξεις με πιο άνετα ρούχα από μέσα. Αν δηλαδή πρόκειται να σκάσεις στο χώρο, δεν σε εμποδίζει τίποτα να αφοσιωθείς σε ένα t-shirt για να κάνεις τη δουλειά σου. Έτσι και ο Francο. Και ας χρωστάει λεφτά στα χαρτιά.

 

2. Λευκό πουκάμισο όταν δεν είσαι σίγουρος

James Franco The Deuce 1200x520 695x301

Ακόμη και με την πιο αμφίβολη επιλογή σε χρώμα παντελονιού και σε παπούτσι (παρότι δεν είμαστε στα 70s), το λευκό πουκάμισο είναι ό,τι και το πασπαρτού για τους κλειδαράδες. Σταθερή αξία. Δεν είναι μόνογια πρωί, δεν είναι μόνο για βράδυ. Δεν το φοράς μόνο αν μανατζάρεις μπαρ στη Νέα Υόρκη. Είναι η πιο safe επιλογή για όσους θέλουν να κρατήσουν το στυλ τους απλό, αλλά και την ίδια στιγμή επιβλητικό. Και πολύ μας αρέσει.

Φαντάζεσαι να είχες κολλητό τον Τζέιμς Φράνκο;

 

3. Τα καπέλα δεν είναι υπερβολή

24095

Απλά αν αποφασίσεις να φορέσεις, μην έχεις εξίσου υπερβολικό το ντύσιμο. Διαφορετικά θα μοιάζεις με μαφιόζο της εποχής του 1920. Όχι βέβαια πως αυτό δεν είναι κουλ… 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved