Είναι οι The Chainsmokers οι πιο cool της μουσικής και της μόδας;

Ελάτε να γνωρίσετε τo δίδυμο που «σπάει τους κανόνες».

Andrew Taggart και Alex Pall. Μπορεί αν τους έβλεπες σε μια αφίσα ή αν τους πετύχαινες σε κάποια εικόνα «σερφάροντας» στο Διαδίκτυο να μην τους αναγνώριζες, ωστόσο, αν άκουγες τη μουσική τους, σίγουρα θα καταλάβαινες ότι πρόκειται για τους The Chainsmokers, το δίδυμο των DJ/παραγωγών από τις ΗΠΑ που τα τελευταία χρόνια, κάνει τη μία μουσική επιτυχία μετά την άλλη, έχοντας πουλήσει -μέχρι σήμερα- πάνω από 10 εκατομμύρια singles.

Από το «Rose» μέχρι το μπιτάτο «#Selfie» και από το «Don't Let Me Down» μέχρι το «Closer». Τα hits του σε συνόδευσαν στις διακοπές σου, τις βόλτες σου με το αυτοκίνητο και τις μπαρότσαρκές σου, για αυτό αξίζει να δώσεις λίγη παραπάνω σημασία σε αυτό το ανατρεπτικό παρεάκι. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι μέσα σε λίγα χρόνια οι σταρ της EDM, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή των charts και να γίνουν οι τρίτοι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στον κόσμο.

Εκτός, όμως, από τις κομματάρες τους, υπάρχει ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αξίζει να τους «μελετήσεις» και ίσως, να τους… «αντιγράψεις» αφού μετά τη μουσική, έφεραν την επανάσταση και στη μόδα, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Tommy Hilfiger και δημιουργώντας μαζί του τη συλλογή, The American Alternative.

Το δίδυμο που «σπάει τους κανόνες»

ΟΚ, πρέπει να παραδεχτείς πως τα παιδιά έχουν άψογο στυλ και τους αρέσει να «σπάνε τους κανόνες». Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο Tommy Hilfiger τους ξεχώρισε και αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί τους, κάνοντάς τους παγκόσμιους πρεσβευτές του brand του (ω, ναι). Και οι τρεις, άλλωστε, είναι «επαναστάτες» εκ φύσεως, με πάθος για αυτό που κάνουν και καμία απολύτως διάθεση να συμβιβαστούν με τους κανόνες και τα στερεότυπα. 

1

 

Είσαι έτοιμος να αφήσεις τους The Chainsmokers να σε ντύσουν;

Ωραία. Τα κομμάτια τους τα ακούς. Είσαι, όμως, έτοιμος να τους αφήσεις να σε ντύσουν; Στη μουσική τους, τις περισσότερες φορές, «θολώνουν» τις γραμμές μεταξύ indie, ποπ, dance μουσικής και του hip-hop. Τι γίνεται, όμως, με τα ρούχα; Για εμάς, μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι «το έχουν» στο φουλ και με τη μόδα. Για τον Tommy Hilfiger, μάλιστα, αποτελούν τον τέλειο ορισμό του σημερινού Tommy Guy.

12


Αρκεί μια ματιά στα
outfits τους, για να δεις πως το βραβευμένο με Grammy δίδυμο φέρνει ένα μοντέρνο, νεανικό twist στην πάνω από 30 χρόνια παγκόσμια ανδρική κληρονομιά του brand. Αν, λοιπόν, είσαι σε φάση που ψάχνεις να βρεις τι να πάρεις για να γεμίσεις την ντουλάπα σου για τον Χειμώνα που έρχεται, μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα των The Chainsmokers.

222

 

Βρες κομμάτια με επαναστατική διάθεση και έμπνευση από τα 90s και απαλά looks με αθλητικές επιρροές. Έχε, επίσης, κατά νου πως το tailored στυλ παραμένει στο επίκεντρο, όπως επίσης και το rock ‘n roll για όλα τα ροκ τυπάκια που μένουν πιστά στο ύφος τους. Γενικά, αν δεν «το έχεις» πολύ με όλους τους… μοδάτους όρους, τότε απλά να θυμάσαι να είσαι τολμηρός, χαλαρός και cool στο ντύσιμό σου, όπως οι The Chainsmokers.

333

Τέσσερα ακόμη πράγματα που δεν ήξερες για τους The Chainsmokers

Αν δεν τους ήξερες, λοιπόν, αξίζει για να τους μάθεις και για να σου αποδείξουμε ότι είναι δύο πραγματικά τολμηροί, χαλαροί και cool τύποι, παραθέτουμε τέσσερα facts για να τους γνωρίσεις καλύτερα.


#1 Ο αγαπημένος τους προορισμός είναι η Ελλάδα

Μπορεί να έγιναν πλούσιοι και διάσημοι και να ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά αν έπρεπε να επιλέξουν έναν και μόνο αγαπημένο προορισμό, τότε αυτός θα ήταν η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Μύκονος. Τα παιδιά ξέρουν πώς να διασκεδάζουν για αυτό και το νησί των ανέμων είναι πλέον η τοπ επιλογή τους στα ταξίδια.


#2 Σπούδασαν και οι δύο μουσική

Δεν είναι απλά δυο άντρες με ταλέντο, αλλά δύο ταλέντα με σπουδές στη μουσική. Αφού πήγαν στο Πανεπιστήμιο (ο καθένας σε ξεχωριστό) και τελείωσαν τις σπουδές τους στη μουσική, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν το 2012 και τα υπόλοιπα… ανήκουν στην ιστορία.

#3 Έκαναν επανάσταση και στο YouTube

Το single τους «Closer» με την Halsey αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία συνεργασία της χρονιάς στα Billboard Music Awards, ενώ ήταν επίσης το πρώτο βίντεο με στίχους στην ιστορία που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

#4 Ξέρουν να κάνουν πολύ «δυνατές» φάρσες

Εντάξει, ήξερες ότι είναι cool αλλά όταν δεις το παρακάτω βίντεο θα καταλάβεις ότι δεν «κολλάνε» πουθενά. Πριν από μερικές ημέρες, οι Andrew Taggart και Alex Pall πήγαν στο κατάστημα του Tommy Hilfiger στη Νέα Υόρκη και υποδύθηκαν τους υπάλληλους για μια ολόκληρη ημέρα. Απλά επικοί! 

 

 


Η Tommy Hilfiger menswear συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα. Link:
tommy.com 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved