Ο Γκόσλινγκ έχει φάει τεράστιο κόλλημα με τα 90s πουλόβερ με σχέδια

Και μπράβο του.

Για τον Ράιαν Γκόσλινγκ νιώθουμε δύο τελείως αντικρουόμενα συναισθήματα. Το πρώτο είναι ένα είδους bromance για το στυλ του, τον χαρακτήρα και κυρίως για τις βαρβάτες υποκριτικές του ικανότητες. Το δεύτερο όμως δεν είναι τόσο καλό. Είναι εκείνο το αίσθημα οργής που σου χτυπάει τα μηνίγγια κάθε φορά που η κοπελιά λιώνει σαν παιδούλα στη θέα του.

Αφήνοντας αυτό το μίσος-αγάπη που νιώθουμε για αυτόν, ας επικεντρωθούμε σε κάτι που κάνει άριστα –εκτός από το να παίζει τρομερά ενδιαφέροντες χαρακτήρες με απόλυτη επιτυχία. Στο πως ντύνεται δηλαδή.

gos pu

Το τελευταίο κόλλημα που έχει φάει είναι τα παλιομοδίτικα πουλόβερ με σχέδια που μας αναγκάζανε οι μανάδες μας να φοράμε όταν πηγαίναμε οικογενειακές επισκέψεις. Και μπορεί τότε να μας φαίνονταν ξενέρωτα, τώρα όμως συνδυάζουν την καλαισθησία με τη νοσταλγία και πολύ γουστάρουμε κι εμείς.

Έτσι συνεχίζοντας την στυλιστική επιστροφή στα 90s που έχει ξεκινήσει ο Γκόσλινγκ εδώ και καιρό, ας ρίξουμε μια ματιά και στις φθινοπωρινές επιλογές με πουλόβερ που κάνει. Μπας και κλέψουμε καμιά ιδέα δηλάδη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved