Το πουκάμισο που θα σε δείχνει για πάντα νέο

Μαθήματα ντυσίματος από τον αιώνιο έφηβο Andrew Garfield.

Υπάρχει λόγος που ο Andrew Garfield κατάφερε να προσγειωθεί στον ρόλο του Spiderman. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για έναν καλό ηθοποιό. Πολύ περισσότερο βοήθησε το baby face και το στυλ του. Γιατί με μία μικρή ματιά στο σύνολο των καθημερινών ρούχων που επιλέγει, θα προσέξεις ότι δεν έχει καμιά διάθεση να μεγαλώσει. Και ειδικά στα πουκάμισα.

0919 AndrewGarfieldTreatment 1

Ο ηθοποιός που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, φορούσε ένα συγκεκριμένο πουκάμισο που το βρίσκεις πλέον σε δύο σημεία: στις ντουλάπες του πατέρα σου και στα επεισόδια της 90s σειράς «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι». Είναι γνωστό ότι υπάρχει ένα νέο ενδιαφέρον στα ρούχα της δεκαετίας του 90, αλλά ο Garfield έκανε την σωστή κίνηση να το χρησιμοποιήσει σαν βασικό ρούχο. Πάνω από ένα t-shirt και καλυμμένο με ζακέτα, δείχνει πως υπάρχει χώρος για τολμηρά χρώματα (και ειδικά αν είναι φωτεινά) και παρουσιάζει μία διάθεση μακριά από επισημότητες και κοστούμια. Με λίγα λόγια, ο Garfield όχι μόνο δεν γουστάρει να μεγαλώσει αλλά παίζει και τον παράγοντα νοσταλγία στο στυλ του.

Το πουκαμισάκι του είναι αυτό εδώ.

41109083 032 d

Αν έχει ξεμείνει τίποτα στη ντουλάπα του πατέρα σου πειραματίσου. Αυτό το ρούχο φοριέται μόνο φαρδύ και μπορεί να ανανεώσει τα 90s στο στυλ σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved