Ένα μικρό μπράβο στον Ρότζερ Φέντερερ και στα μοδάτα Nike που φόρεσε

Γνωστός άρχοντας (και) στο στυλ ο τενίστας.

Το τένις πολλοί εμίσησαν, τον Ρότζερ Φέντερερ κανείς. Διότι οι επιδόσεις του Ελβετού τενίστα του έχουν χαρίσει μια θέση στην αιωνιότητα. Κι ο χαρακτήρας του μια θέση στην καρδιά των περισσότερων φίλων των σπορ. Είναι όμως και οι επιδόσεις του εκτός αθλητισμού που τον φέρνουν συχνά πυκνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, δεν ψηφίστηκε άλλωστε τυχαία ως πιο στυλάτος άνδρας για το 2016 από τους αναγνώστες του αμερικανικού GQ.

roger federer off white air jordan 1 5

Αλλά ας έρθουμε στο προκείμενο. Στα sneakers που φόρεσε πρόσφατα. Στα πιο μοδάτα Nike που κυκλοφορούν εκεί έξω και έχουν προκαλέσει έναν μικρό χαμούλη στους ανθρώπους που την ψάχνουν με τη μόδα.

Η συνεργασία της εταιρείας με τον οίκο μόδας της Off White του Virgil Abloh, γνωστού για τα Dj sets του, μας έδωσε την πολυαναμενόμενη σειρά «The Ten» -όπως σου έχουμε παρουσιάσει ξανά. Λέμε να μην κάτσουμε να σου αναλύσουμε τα στυλιστικά τους προτερήματα, γούστα είναι αυτά. Μπορούμε όμως να σου δηλώσουμε ευθαρσώς πως τα έχουμε ερωτευτεί. Και πολύ θέλουμε να τα κάνουμε δικά μας.

roger federer off white air jordan 1 4

Η παρουσία τους στα πόδια του Φέντερερ απλά ενίσχυσε αυτή την τάση μας. Και, ναι, μπορείς να πεις ότι πέφτουμε θύματα του marketing. Αλλά η αλήθεια είναι πως στον θαυμαστό κόσμου που ζούμε, αυτό είναι ένα τίμημα που λίγο πολύ όλοι το πληρώνουμε. Παν μέτρον άριστον βέβαια, κι ελπίζουμε να μην υπερβάλλουμε σε αυτήν την περίπτωση. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved