Το κοστούμι του Τομ Χάρντι το φοράνε μόνο οι σκληροί και οι γενναίοι

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Dunkirk χωρίς να δίνει δεκάρα για τους στυλιστικούς «κανόνες».

Έγινε η πρεμιέρα του αναμενόμενου Dunkirk στο Λονδίνο (μην περιμένεις να σου δώσουμε ανταπόκριση αφού δεν μας κάλεσε ο κύριος Νόλαν), φώτα, κάμερες, χαλιά, πολλοί από το παρεάκι του Peaky Blinders και ανάμεσα σε αυτούς, ο «δικός μας» (τόσο πολύ τον γουστάρουμε) Τομ Χάρντι.

Μήπως είπε κάτι; Όχι. Μήπως έκανε; Όχι. Φόρεσε όμως. Κάτι που ταίριαζε στο επίσημο της περίστασης. Ένα three piece κοστούμι. Για καμάρωσέ τον:

tom hardy dunkirk premiere

Εντάξει και; Ξέρεις, ο Τομ Χάρντι είναι αγόρι τραχύ και λαϊκό. Τα φοράει τα κοστούμια του, αλλά αν εξαιρέσεις αυτά του Peaky Blinders, εικάζουμε ότι δεν νιώθει και πολύ βολικά σε αυτά. Οπότε προσπαθεί κάπως να τα «βρωμίζει» (το αποτέλεσμα είναι αμφιλεγόμενο, αλλά αν σε λένε Χάρντι προφανώς μπορείς να το υποστηρίξεις).

Έτσι λοιπόν το κοστούμι είχε μοτίβα σε ρόμβους και σαν μην έφτανε αυτό το φόρτωσε με ριγωτή γραβάτα και ριγωτό πουκάμισο (με τις ρίγες σε διαφορετικό πάχος), μια καρφίτσα και, φυσικά, ποσέτ. Ή Άρτα, τα Γιάννενα και το μισό Μπέρμινγχαμ σε ένα σύνολο. Χώρια τα βραχιόλια, τα δαχτυλίδια, το ρολόι και την καθόλου διακριτική ζώνη.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ανέβασε και μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram κατά τη στιγμή που συζητούσε μέσω μηνυμάτων με τον ενδυματολόγo του τι να φορέσει. Να τος

 

**Swipe for more pics "right ,which suit for Dunkirk.. I can't be shagged to choose .you choose and I'll wear it x" #tomhardy @tomhardydotorg #dunkirk #pickmysuitplz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tomhardydotorg (@tomhardydotorg) στις

Τουαλέτα, ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα καρτελάκια πάνω στα ρούχα. Το μόνο που λείπει είναι η αθλητική εφημερίδα ή το ipad.

(Σημείωση: Ο κανονικά δικός μας Ντίνος Ρητινιώτης να κλαίει από συγκίνηση και να έχει φάει όλο το ίντερνετ για να μάθει ποια είναι η αγαπημένη γεύση του Χάρντι στο ηλεκτρονικό)

Γιατί, πραγματικά, πρέπει να είσαι όχι απλώς αντισυμβατικός, αλλά εντελώς ζαμαν φου και χομπίστας ώστε να τα κάνεις όλα αυτά.

Τομ Χάρντι, κυρίες και κύριοι, ένας ωραίος μερακλης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved