Τι να προσέχεις αν φοράς σακάκι το καλοκαίρι

Αν δεν ξέρει ο Bobby Cannavale του Vinyl, τότε ποιος ξέρει;

Αναμφισβήτητα, το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη εποχή για σακάκι. Και λογικό το λες γιατί σε τέτοιες εποχές, όσα λιγότερα φορέσεις τόσο το καλύτερο. Αυτό όμως που τείνουμε να ξεχνάμε, είναι πως ακόμη και τα σακάκια (σ.σ.: κάποια σακάκια) είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να μην σε κάνουν να σκάσεις από τον ιδρώτα. Όμως δεν ξεκινούν και τελειώνουν όλα με το σακάκι.

Πάρε για παράδειγμα το κακό παιδί του Vinyl, τον Bobby Cannavale. Γνωρίζει πως το σωστό σακάκι για το καλοκαίρι έχει βαμβακερό ύφασμα seersucker (σ.σ.: πολύ λεπτό και άερινο, ιδανικό για καλοκαιρινά ρούχα) και πως τα χρώματα του πρέπει να είναι απαλά για να μην τραβούν την ζέστη από τον ήλιο. Ξέρει επίσης πως αν το συνδυάσεις με t-shirt τόσο το καλύτερο για το στυλ σου, ενώ κανείς δεν έχασε από ένα καλό υφασμάτινο παντελόνι. Το  αν θα γυρίσεις τα μανίκια είναι δική σου επιλογή, αλλά μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν το λες και φάουλ.

Και αν δεν ξέρει ο Cannavale από στυλ, ο άνθρωπος που είχε στη δισκογραφική του τους Led Zeppelin, τότε αλήθεια, ποιος ξέρει;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved