Κάντο όπως ο Μπέκαμ, φόρα καπέλο!

Εύκολο να το φορέσεις, ζόρικο να σου πηγαίνει.

Η αλήθεια είναι πως για να φορέσεις καπέλο σε μόνιμη βάση, σαν τρόπο ένδυσης και στυλ και όχι για πρακτικούς λόγους (για τον ήλιο ας πούμε;) θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο… κεφάλι. Και δεν εννοούμε τον σχηματισμό, αλλά το μυαλό που υπάρχει μέσα σε αυτό. Όχι, δεν είναι θέμα IQ, αλλά αυτοπεποίθησης και κυρίως αντίληψης του λόγου για τον οποίο επέλεξες να φοράς καπέλο ή ακόμη και το συγκεκριμένο καπέλο. Υπάρχει η πεποίθηση από κάποιους ότι με το να φορέσεις καπέλο είναι σαν να προσπαθήσεις να τραβήξεις την προσοχή. Ή και το άλλο, ότι είσαι ντεμοντέ. Ή ότι επιλέγεις να είσαι… άσχημος από ιδεολογία μιας και το καπέλο κρύβει το όμορφο προσωπό σου.

gallery 1498212926 gettyimages 699669072

Όλα τα παραπάνω διαψεύδονται πανηγυρικά από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος «έσκασε» στο Queen's Club στο Λονδίνο για να δει τένις φορώντας αυτό το πολύ στυλάτο καπέλο, δίνοντας στους άντρες έναν καλό λόγο βέβαια να το φορέσουν κι αυτοί, αλλά και άλλους χίλιους για να φορέσουν γενικότερα καπέλο. Όταν είσαι ο «βασιλιάς της μόδας» βέβαια καταλαβαίνετε πως το να επηρεάσεις το κοινό με τις στυλιστικές επιλογές σου δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου. 

Moving animated picture of two guys watching

Ο Μπέκαμ πάντως έδειξε πως αν πρέπει να βρεις ένα καπέλο για τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου. Να μην ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις γι’ αυτό, να μην τρέμεις την εκκεντρικότητα του και κυρίως να μπορείς να νιώθεις cool και casual χάρη σ’ αυτό. Κάντο όπως ο Μπέκαμ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved