Πώς κουμπώνεις σωστά το σακάκι

Μια απλή ερώτηση, μία ακόμα πιο απλή απάντηση.

Είναι καλοκαιράκι, θα έχεις πάει ήδη σε κάνα-δυο γάμους, θα ετοιμάζεσαι για άλλους τόσους πριν έρθει η άδεια και πιθανόν να σου έχουν μείνει και μερικοί για κάβα το Σεπτέμβρη. Επομένως, θες δεν θες, ένα σακάκι θα το φορέσεις. Μεταξύ μας, δεν υπάρχει και λόγος να μην θες. Και αφού θα το φορέσεις, καλό θα ήταν να το φορέσεις σωστά.

Αλλά ακόμα και γάμο να μην έχεις και θες απλώς να αγοράσεις ένα σακάκι και θες να δεις πώς πραγματικά δείχνει πάνω σου, θα πρέπει να το κουμπώσεις.

Για αυτό καλό είναι να θυμάσαι τον πρώτο και πιο βασικό κανόνα του σακακιού: είτε είναι δίκουμπο είτε τρίκουμπο, ποτέ μα ποτέ δεν κουμπώνουμε το τελευταίο κουμπί. Στο τρίκουμπο, κουμπώνεις (εφόσον θες να το κουμπώσεις) πάντα το μεσαίο και, σε περίπτωση που αυτό δεν σου φτάνει, τότε συνεχίζεις με το πρώτο. Στο δίκουμπο τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά, αφού εδώ η επιλογή είναι η εξής μία: Είτε κουμπώνεις το πάνω κουμπί είτε μένεις με το σακάκι ανοιχτό.

Και αν δεν με πιστεύεις, δες δύο φωτό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, και θα καταλάβεις τη διαφορά. Στην παρακάτω έχει λανθασμένα κουμπώσει και τα δύο κουμπιά.

gallery 1498833810 gettyimages 453739614mod

Ενώ εδώ μόνο το πάνω:

gallery 1498833916 gettyimages 507619622mod

Είναι περιττό να πούμε σε ποια από τις δύο δείχνει πιο αδύνατος και πιο κομψός ή μήπως όχι;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης