Τα sneakers του Bill Murray από το Life Aquatic μπορούν να γίνουν δικά σου

Τελικά ο Steve Zissou είχε ταλέντο και στο σχέδιο μόδας.

Δεν ξέρουμε αν θυμάσαι την κωμωδία του West Anderson, Life Aquatic, αλλά υπήρξε μία από τις καλύτερες ταινίες του Bill Murray, παρότι προβλήθηκε το 2004. Εκτός από το ξεχωριστό χιούμορ του Murray, αυτό που σε μεγάλωσε από τα 80s, είχε και κάτι ακόμη. Το δικό του dress code. Και αν ήξερε κάτι να κάνει καλά ο Steve Zissou, ο χαρακτήρας του στην ταινία, ήταν να ντύνεται.

tumblr nfij8tO34d1qgvhkho1 1280

Συγκεκριμένα, ήταν τα Adidas του Murray που κέρδισαν την δική τους θέση στο πάνθεον των κινηματογραφικών accessories. Αν δεν τα θυμάσαι, να σε βοηθήσουμε.

Φαίνεται λοιπόν πως η Adidas αποφάσισε να τιμήσει το, πλέον, θρυλικό παπούτσι και να το διαθέσει για όλους τους ορκισμένους φανς του Bill Murray. Και κατ’ επέκταση της ταινίας. Το νέο διαμάντι που σχεδιάστηκε με βάση το παπούτσι του Steve Sizzou, φέρνει και το όνομα του.

adidas rom zissou 5

Και να τους πούμε εδώ ένα μεγάλο μπράβο, διότι εκτός του ότι αποφάσισαν να δώσουν ψυχή σε ένα κινηματογραφικό παπούτσι, φρόντισαν να το βγάλουν στην αγορά και την κατάλληλη καλοκαιρινή εποχή. Παπουτσάκι ό,τι πρέπει για φέτος  και ταιριάζει τόσο με τις βερμούδες, όσο και με τα jeans σου.

adidas rom zissou 2

Σταθερή αξία. Ακόμη και αν δεν εξερευνείς την θάλασσα όπως ο Zissou. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved