«Δηλαδή, Χριστίνα, μας λες να χαρίσουμε στο κορίτσι μας ένα κορμάκι;»

Αμφισβητούσαμε όσα μας έλεγε η creative director του The C Edition, Χριστίνα Κατσαούνη, αλλά με μερικές φωτό μετανοήσαμε για το αμάρτημά μας.

Τα γυναικεία κορμάκια έχουν επανέλθει στη μόδα. Ναι, χασκογελάς και δεν σε νοιάζει, αλλά ξέρω τουλάχιστον δύο τρεις άνδρες εκεί έξω, δικά μας παιδιά, που ψάχνουν αυτές τις μέρες ένα τέτοιο δώρο για την κοπέλα τους. Και μη φανταστείς ότι είναι τόσο up to date οι γνώσεις τους στη μόδα. Απλώς τα κορίτσια τους το ζητάνε.

Όταν πριν λίγες μέρες μού είπε η Χριστίνα Κατσαούνη ότι σχεδιάζει κορμάκια για το δικό της brand, το The C Edition, τις λέω θα κάτσεις να τα εξηγήσεις στο κοινό του Ratpack όλα αυτά. Δέχτηκε, αλλά συμπλήρωσε, όσο και να τα εξηγήσω, αν δεν σου δώσω φωτογραφίες με τα μοντέλα μας να τα φοράνε, δεν θα καταλάβετε για τι μιλάμε.

Μας έστειλε και καταλάβαμε. Και αν θες να καταλάβεις και εσύ, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στην gallery από το editorial που φωτογράφησε η Ιωάννα Χατζηανδρέου. Μέχρι την gallery μεσολαβούν μερικές απαντήσεις σε μία εντελώς Ratpack συνέντευξη. Για πάμε...

Σχεδιάζεις κορμάκια. Σχεδιάζεις αυτό που φορούσε ο Μπόρατ, σωστά;

Σωστά.

Δηλαδή εσύ τώρα μας λες να χαρίσουμε στην κοπέλα μας κορμάκι μέσα  κατακαλόκαιρο; Γιατί; Και τα φορέματα τι θα γίνουν; Θα μείνουν στις κρεμάστρες;

Νόμιζα πως σε εσάς τα αγόρια αρέσουν τα σκαφτά τζιν σορτς, όχι;

Με βλέπεις διστακτικό, αλλά κορμάκια φορούσαν κάτι συμμαθήτριες μου όταν πήγαιναν μπαλέτο και η Φωτεινή Γεωργαντά όταν έκανε αερόμπικ; Έχει αλλάξει κάτι και το έχω χάσει ή σου έχουν μείνει παιδικά τραύματα;

Ναι κι εγώ έχω στο μυαλό μου τις βιντεοκασέτες των 90's με την Cindy Crawford να κάνει γυμναστική σε μία παραλία ή εμένα μικρή να με πηγαίνει η μαμά μου σε αυτό το αργό βασανιστήριο που λέγεται μπαλέτο (για να με βγάζει χαριτωμένες φωτογραφίες για το σαλόνι), αλλά τα bodies πλέον δεν είναι μόνο αυτό.Τα κορμάκια αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα street wears της εποχής. Είναι εύκολα, είναι κομμάτια πασπαρτού που αξίζει να επενδύσεις σε αυτά, ειδικά αν τα βρεις σε καλή ποιότητα όπως είναι τα bodies του The C Edition, και βασικότερο όλων, αρέσουν πολύ στα αγόρια. Για αυτό άλλωστε δεν μου κάνεις και τη συνέντευξη;

Αυτό με το να σχεδιάζεις κορμάκια το έπαθες τώρα ή το είχες από μικρή; Έβλεπες, ξέρω γω, την Πάμελα Άντερσον στο Baywatch και έλεγες γιατί να μη φοράω και εγώ τέτοιο;

Η Pamela φορούσε κόκκινο ολόσωμο μαγιό κι αν σου αρέσει αυτό το στιλ τότε το The C Edition είναι το σωστό μέρος για εσένα φίλε μου. Δίνεις 55 ευρώ και αλλάζεις όλη σου τη ζωή! Και τώρα για να σου απαντήσω σοβαρά (όχι ότι σε νοιάζει αλλά έτσι για την ιστορία της συνέντευξης) δεν σχεδίαζα από μικρή αλλά είμαι λάτρης των body από μικρή. Έχω μία ντουλάπα γεμάτη από κορμάκια, σε ό,τι στιλ και ύφανση μπορείς να φανταστείς. Οπότε το να φτιάξω μία δική μου σειρά από bodies είναι σαν φυσική εξέλιξη. Call me a pro στο είδος!

katsaouni

Αυτή είναι η Χριστίνα. Όπως βλέπεις δεν μένει στα λόγια. Φοράει και η ίδια κορμάκι. | Phtoto Credits: Ιωάννα Χατζηανδρέου

Είναι κάποιου είδους τάση αυτό το καλοκαίρι να δείχνετε λιγότερο δέρμα; Φοβάστε ότι θα σας κοροϊδέψουμε αν δεν έχετε σωστό μαύρισμα. Όχι, ειλικρινά, δεν κοιτάμε αυτό πάνω σας.

Ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα σκέφτομαι πως όσες φοράμε φέτος το καλοκαίρι bodies  μάλλον γυμνές θα είμαστε έξω. Για εσάς δουλεύω, το βλέπεις.

Έστω ότι είσαι η Καίτη από τα Σεπόλια και έχεις αγοράσει ένα από τα  μοντέλα της The C edition. Ποια από τις παρακάτω περιστάσεις είναι ιδανική να το φορέσεις:

Α)  Δεύτερο Ραντεβού με τον Μίλτο με σοβαρή πιθανότητα να κάνετε πρώτη φορά σεξ.

Β) 3 χρόνια σχέση με τον Μίλτο, το σεξ έχει γίνει λίγο μονότονο, και τον περιμένεις μόνη στο σπίτι να γυρίσει από δουλειά.

Γ) 12 χρόνια γάμου με τον Μίλτο. Πλένεις πιάτα στις 2:00 το πρωί και ταυτόχρονα καπνίζεις και τον περιμένεις να γυρίσει. Σου έχει πει ότι έχει βγει με φίλους, ξέρεις ότι σε κερατώνει.

Τι εννοείς; Είμαι η Καίτη από τα Σεπόλια και τα bodies έσωσαν το γάμο μου με τον Μίλτο. Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ απαντώντας και στα τρία σενάρια.

Το (Α) είναι το καλύτερο. Βρισκόμαστε στο παιχνίδι της αρχής, μένω μόνο με αυτό και ο Μίλτος παθαίνει την πλάκα του. Το (Β) έχει και αυτό την πλάκα. Τριγυρνάω με το body αμέριμνη, έρχεται ο Μίλτος, που μετά από 3 χρόνια ξέρει πως αυτό δεν είναι κάτι που συνήθως φοράω στο σπίτι και το πιάνει το υπονοούμενο. Αν δεν το πιάσει, χαιρετάω και τον Μίλτο και την μίζερη ζωή του. Για το (Γ) δεν έχω να πω κάτι. Ξέρω ότι με κερατώνει και πλένω πιάτα; Δεν νομίζω.

Μάλιστα, δηλαδή πόσο σέξι μπορεί να γίνει ένα κορμάκι; Γιατί, συγγνώμη, αν το φοράει η Κένταλ Τζένερ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, χαίρω πολύ.

Το κορμάκι δεν γίνεται σέξι, είναι σέξι. Γιατί αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα και αναδεικνύει τις καμπύλες του. Άλλωστε οι γυναίκες που τα επιλέγουν είναι δυναμικές με έντονη αυτοπεποίθηση, ξέρουν να ντύνουν σωστά το σώμα τους, οπότε αυτοπεποίθηση μαζί με γυναικείες καμπύλες είναι συνδυασμός φωτιά.

Αν αγοράσω ένα και για τη μάνα παίζει να παρεξηγηθεί; Η μάνα μου, όχι η κοπέλα μου.

Στην μαμά σου να πάρεις. Στην πεθερά σου να μην πάρεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved