9 κοστουμάτες ιδέες για τους γάμους που θα πας το Καλοκαίρι

Για να μην ξεθάψεις τα σακάκια του πατέρα σου.

Μην βλέπεις το κοστούμι σαν αγγαρεία. Ούτε και τον γάμο που έχεις να πας. Δες το σαν ευκαιρία να δείξεις λίγο καλύτερος από τις άλλες ημέρες. Το κοστούμι σου δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβό και να σου στερήσει τις οικονομίες σου. Αυτό που πρέπει να κοιτάς πάντα, είναι να σου εφαρμόζει καλά και να είναι στιλάτο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν επιλογές για όλα τα πορτοφόλια.

Στους φετινούς γάμους που είσαι καλεσμένος, μην βιαστείς να ξεθάψεις από την ντουλάπα τα παλιά κοστούμια του πατέρα σου. Το πιο πιθανό είναι πως και τις τάσεις δεν θα πετύχεις και θα χρειαστείς την βοήθεια του ράφτη για να εφαρμόσει πάνω σουν σωστά το κοστούμι. Αν λοιπόν έχεις αποφασίσει να επενδύσεις σε ένα και να δείξεις ευπρεπής και στιλάτος, πρέπει να δώσεις σημασία και στους σωστούς συνδυασμούς. Για το κοστούμι, αυτό που ισχύει είναι το less is more. Δεν χρειάζονται φανταχτερές επιλογές ούτε κάτι κραυγαλέο.

Αν από την άλλη δυσκολεύεσαι να εκτιμήσεις το γκρι και το navy blue, ο ηθοποιός Κρις Πρατ από τους Φύλακες του Γαλαξία, είναι εδώ για να σου δώσει μερικές ιδέες. Άντε και στα δικά σου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved