Στο δρόμο προς την καλοκαιρινή ξενοιασιά θα φοράς Tommy Hilfiger

Η Summer of Love είναι κάτι παραπάνω από μία κολεξιόν. Είναι εσύ.

Η εποχή αυτή είναι η καλύτερη για το στυλ. Με την άφιξη της άνοιξης και των πιο ανοιχτών χρωμάτων σε t-shirts και μπουφάν, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το ενδυματολογικά πιο άνετο καλοκαίρι. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε σωστά, χρειαζόμαστε την συμβολή των καλύτερων. Και η νέα καμπάνια της Tommy Hilfiger «Summer of Love», έρχεται για τις ανάγκες του καθένα από εμάς, που ψάχνει το κάτι παραπάνω στο στυλ του και αγαπάει την αίσθηση της ελευθερίας και της χαράς.

CC GL DEL2 MSW 01 SP17

Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις ξένοιαστες παραλίες στη Νότια Καλιφόρνια και φέρνει στο προσκήνιο πλυμένα denim patchworks και sunwashed παλέτες που αποτυπώνουν την χαρά και την αισιοδοξία. Την ίδια στιγμή, υπάρχει μία μικρή έμπνευση από την all time classic Λονδρέζικη Saville Row, που έρχεται να κάνει το στυλ -αν και καλοκαιρινό- πιο neat και καλοστημένο.

Στη διάθεσή σου μέσα από τη νέα κολεξιόν της Tommy Ηilfiger, θα έχεις t-shirts ελεύθερα print, εκτυπώσεις, contrast piping, κλασικά υφάσματα και παιχνιδιάρικα paisleys. Όλα έρχονται να δώσουν εκείνη την μοναδική αίσθηση ελευθερίας που αισθανόμαστε όταν πλησιάζει το καλοκαίρι και υπόσχονται να μας συνοδέψουν σε μία πιο χρωματιστή ξενοιασιά, όμοια με εκείνη των surfers στην Καλιφόρνια που γίνονται ένα με το κύμα.

CC GL DEL2 MSW 02 SP17

Ο ίδιος ο Tommy Hilfiger έχει δηλώσει πως η νέα κολεξιόν αποτελείται από εμπνεύσεις της δεκαετίας του '60. Ή μάλλον, αποτελείται από τα καλύτερα vibes εκείνης της εποχής, τα οποία μπορείς να τα γνωρίσεις μέσα από την «Summer of Love».  Άλλωστε όλοι μας, αυτό που ψάχνουμε στο στυλ μας καθημερινά, δεν είναι μόνο οι αντιθέσεις και τα καλαίσθητο ντύσιμο, αλλά ρούχα που μπορούν να βγάζουν τον καλύτερο μας εαυτό.

Ρούχα που θα τονώσουν τη διάθεση μας, που θα απογειώσουν τη χαρά και την ελευθερία που νιώθουμε μέσα μας και που θα αποτελέσουν την αρχή του όμορφου καλοκαιρινού ταξιδιού στην Ελλάδα. Πάντα με στυλ φυσικά... Βρες λοιπόν το δικό σου μέσα από τις νέες δημιουργίες που έχει ετοιμάσει η Tommy Hilfiger για όλους εμάς που ψάχνουμε καθημερινά την μοναδικότητα.

CC GL DEL2 MSW 03B SP17

Και η μοναδικότητα αυτή είναι εδώ. Τώρα. Με χρώμα και ξενοιασιά.

Ανακαλύψτε την αντρική sportswear Tommy Hilfiger συλλογή στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Περισσότερες πληροφορίες στο tommy.com.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved