Τρεις φορές που ο Nadal κέρδισε «break point» στο στυλ!

Ο κορυφαίος τενίστας σού προτείνει τρία σακάκια για τις ανοιξιάτικες μέρες που έρχονται.

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός Rafael Nadal καταφέρνει να κερδίζει «break point» και εκτός γηπέδου!

Ο τενίστας από τη Μαγιόρκα έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατομμύρια θαυμάστριες και θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στο ταλέντο του αλλά και το μοναδικό του στυλ. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο Tommy Hilfiger τον επέλεξε να γίνει ο παγκόσμιος πρεσβευτής του brand του. Ναι, ο διάσημος αστέρας του τένις εμφανίζεται στην καμπάνια της συλλογής Tommy Hilfiger Tailored Spring 2017 που περιλαμβάνει τη συλλογή κοστουμιών THFLEX Rafael Nadal Edition!

Τι κι αν είναι μόνο 30 ετών; Ο Rafael Nadal ξέρει να «παίζει μπάλα» και στο στιλ. Αξίζει, λοιπόν, να ρίξουμε μια πιο… διεισδυτική ματιά στον κόσμο του Nadal και να μάθουμε λίγα πράγματα για τη ζωή του και κυρίως, στο στυλ που τον κάνει ακαταμάχητο στις γυναίκες.

nadal r 1

Είναι συνεχώς στο τρέξιμο, αλλά καταφέρνει να είναι πάντα κομψός

Άλλος ένας λόγος για τον οποίο αξίζει να επικροτήσουμε τον Nadal είναι το γεγονός ότι έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πέντε κορυφαίους αθλητές τένις στον κόσμο, να τρέχει όλη μέρα και την ίδια ώρα, να είναι πάντα κομψός και στιλάτος.

«Είμαι συνεχώς στο τρέξιμο και τα σχέδια Tommy Hilfiger Tailored και THFLEX είναι ιδανικά για τον τρόπο ζωής μου», εξηγεί ο ίδιος ο Nadal, υποστηρίζοντας πως η κομψή εμφάνιση και η ακρίβεια των ρούχων της νέας συλλογής του Tommy Hilfiger, δίνουν ένα νέο επίπεδο στην άνεση και την κίνηση που ποτέ δεν έχει αισθανθεί σε ένα κοστούμι!

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, στυλ για τον Nadal ο οποίος μέχρι σήμερα κατέχει ρεκόρ με εννέα νίκες στο French Open -οι περισσότερες νίκες από άντρα παίκτη σε ένα μόνο τουρνουά- συμπεριλαμβανομένων πέντε συνεχόμενων τίτλων από το 2010 έως 2014!

Οι τρεις φορές που κέρδισε «break point» εκτός γηπέδου

Επειδή, όπως γράψαμε, ο Nadal τα πηγαίνει πολύ καλά και όσον αφορά στο στυλ, αξίζει να δούμε τις τρεις φορές που κέρδισε… «break point» εκτός γηπέδου, φορώντας τα κοστούμια της THFLEX συλλογής του Tommy Hilfiger.

1. Κομψότητα και άνεση με το Performance Suit

nadal performance suit

Κομψότητα και άνεση χρειάζεται ο Nadal στην καθημερινότητά του και αυτά του τα προσφέρει το Performance Suit της συλλογής THFLEX Rafael Nadal Edition.

2. Σοφιστικέ εμφάνιση και ευκολία με το Ultra-Light Suit

Ο διάσημος τενίστας, ο οποίος φωτογραφήθηκε για τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger Tailored Spring 2017, «κερδίζει» πάντα με το στυλ του, επιλέγοντας κοστούμια σχεδιασμένα να παρέχουν μία σοφιστικέ εμφάνιση, παράλληλα με μία χαλαρή ευκολία και άνεση, όπως το Ultra-Light Suit της THFLEX συλλογής.

nadal ultra light suit

3. Στιλ on the road με το Travel Suit

Επειδή, όπως αναφέραμε, ο Nadal είναι ένας άντρας πολυάσχολος ο οποίος συνεχώς ταξιδεύει, επιλέγει συνήθως κοστούμια άνετα και κομψά, γι’ αυτό και έχει πάντα στη βαλίτσα του το Travel Suit από τη νέα συλλογή του συλλογή Tommy Hilfiger.

Όλα τα κοστούμια του Nadal είναι κατασκευασμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας, τα οποία επιτρέπουν χαρακτηριστική ευκολία κινήσεων. Μάλιστα, αυτή τη σεζόν, ο Tommy Hilfiger συνεργάστηκε με την Woolmark, τη βιομηχανία πρότυπο στην παραγωγή μάλλινων υφασμάτων, προκειμένου να δημιουργήσει μια limited-edition συλλογή! Όσον αφορά στην καμπάνια του Nadal, φωτογραφήθηκε στο Palm Springs της Καλιφόρνιας από τον φωτογράφο Mikael Jansson.

nadal travel suit

Είναι ένας άντρας με πάθος για ό,τι κάνει

Ακόμη και όταν δεν παίζει τένις, ο Nadal παθιάζεται με ό,τι καταπιάνεται. Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ισπανό τενίστα, ο ίδιος ο Tommy Hilfiger έκανε λόγο για έναν «φανταστικό αθλητή με μια αισιόδοξη στάση και πάθος για αυτό που κάνει» ο οποίος «ταιριάζει απόλυτα στις αξίες του brand».

O Nadal εμφανίζεται στην καμπάνια της Tommy Hilfiger Tailored συλλογής για την Άνοιξη 2017 καμπάνια και παρουσιάζει την THFLEX συλλογή. Πρόκειται για μια συλλογή εμπνευσμένη από τον ίδιο τον αθλητή, η οποία έχει σχεδιαστεί για ένα δραστήριο και υψηλού επιπέδου τρόπο ζωής ενός σύγχρονου ανθρώπου. Τι άλλο είπε ο Tommy Hilfiger για τον Nadal; Πως είναι τιμή του που ο τενίστας συνεχίζει να συνεργάζεται με το brand του καθώς ότι «είναι ένας εκπληκτικός αθλητής και τα κοστούμια από την THFLEX συλλογή ταιριάζουν απόλυτα στη σύγχρονη και απλή προσέγγιση του στυλ».

Η Tommy Hilfiger Tailored συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 γιορτάζει γενικά το πνεύμα της δεκαετίας του 1960 μέσα από ένα σύγχρονο twist. Το signature look αποτυπώνει τη χαρά, την αισιοδοξία και την ελευθερία, είναι το iconic tailoring απελευθερωμένο για τον σημερινό Αμερικανό ονειροπόλο.

Αν δεν το γνώριζες, αξίζει επίσης να μάθεις ακόμη ότι στην ηλικία των 24 ετών έγινε ο νεότερος αθλητής που ολοκλήρωσε «Grand Slam» και είναι ο δεύτερος άνδρας παίκτης τένις στον κόσμο, μετά τον Andre Agassi, που έχει καταφέρει το «Career Golden Slam», αφού κέρδισε το Γαλλικό, το Αυστραλιανό και το Αμερικανικό Open, το Wimbledon και ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008!

Τη συλλογή Tommy Hilfiger Tailored για την Άνοιξη 2017 που περιλαμβάνει τη συλλογή THFLEX Rafael Nadal Edition μπορείτε να τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης στην Ελλάδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved