5 κορυφαία backpack για να μην κυκλοφορείς σαν τους Ghostbusters

Φόρτωσε την πλάτη σου με στυλ.

Η σχέση μας με τις «σάκες» πηγαίνει πολύ πίσω και φτάνει μέχρι τα παιδικά μας χρόνια, τότε που οι μανάδες και οι γιαγιάδες μας ρώταγαν επίμονα κάθε βράδυ τη ίδια κουραστική ερώτηση: «την τσάντα σου για το σχολείο την έφτιαξες»;

Είναι αλήθεια ότι και τότε η σχολική τσάντα έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο στο πόσο κουλ ήσουν (ή έστω φαινόσουν). Θυμήσου Eastpack, θυμήσου Polo μαύρες βαμμένες με blanco και τετράγωνες δερμάτινες σάκες που κατευθείαν σε καταχωρούσαν στον κατάλογο με τα «φυτά του σχολείου».

Αντίστοιχα και τώρα που μεγαλώσαμε οι επιλογές μας μπορεί να μας κοστίσουν. Εάν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί να κουβαλάς τα πράγματα σου σε πλαστικές σακούλες ή σε κάτι υπερμεγέθεις σάκους που θυμίζουν τους Ghostbusters, ρίξε μία ματιά στη λίστα με τα backpack για κάθε διαφορετική περίσταση που σου ετοιμάσαμε.  

1. Στο γραφείο

urban bag

Η Mountain Khakis Flat Pack είναι αυτή τη στιγμή μία cutting-edge επιλογή για τη δουλειά και τις βόλτες σου στην πόλη. Απλή, λιτή, old school από ποιοτικό βαμβάκι και με θήκη για το laptop.

[τσέκαρέ την στο mountainkhakis.com]

 

2. Στις πτήσεις

gia to aeroplano

Τo όνομα της εταιρείας Thule «κατάγεται» από το μυθικό νησί της Θούλης, εκεί που έπρεπε κανείς να ταξιδέψει χρόνια για να φτάσει. Ο εργονομικός σχεδιασμός της Subterra 23L θα σε σώσει αφού είναι ικανή να χωρέσει σε κάθε άβολη αεροπορική θήκη –και εσύ να φτάσεις παντού στον κόσμο με αυτήν στην πλάτη σου.

[τσέκαρέ την στο  thule.com]

 

3. Στο ποδήλατο

gia toys podilates

Αφού το ξέρεις και το ξέρω ότι είναι πολύ της μόδας το ποδήλατο πια και καλώς συμβαίνει αυτό, λίγη ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον αλλά και για την προσωπική γυμναστική δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Η ιδανική λύση τσάντας λέγεται Showers Pass Transit Waterproof φίλε ποδηλάτη, μέχρι και φωτάκια έχει! .

[τσέκαρέ την στο  showerspass.com]

 

4. Στην εκδρομή

gia sklhrh xrhsh

Σταμάτα να παίρνεις βαλίτσες όταν πηγαίνεις εκδρομή στο βουνό με σκοπό να κάνεις ορεινές διαδρομές μέσα στα δάση και τα κατσάβραχα. Χρειάζεσαι κάτι βολικό που αντέχει την κακομεταχείριση. Ιδού η 5.11 Rush24 Backpack, ένας κομάντο των backpack.

[τσέκαρέ την στο  511tactical.com showerspass.com]

 

5. Για τον φίλο «φωτογράφο»

gia tous fan ths fwtografias

Πάρα πολύ κόσμος σήμερα ασχολείται με την φωτογραφία ή το βίντεο –είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά. Φυσικά το να κουβαλάς όλον αυτόν τον εξοπλισμό δεν είναι τόσο απλό, εύκολα θα σου πέσει η πλάτη. Αν θες, λοιπόν, να το αποφύγεις αυτό ενώ φορτώνεις την πλάτη σου με στυλ προσανατολίσου προς την Peak Design Everyday 20L.

[τσέκαρέ την peakdesign.com]



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved