Όσο πιο γομαράκι, τόσο πιο μαναράκι

Είπαν με ένα στόμα και μια φωνή 160 γυναίκες που συμμετείχαν σε μια έρευνα. 

Μήπως είσαι από εκείνους που αρέσκονται να καταβροχθίζουν σουβλάκια και πίτσες, σβήνοντάς τα με κανά-δυο παστούλες και πίνοντας για κλείσιμο και κανένα αναψυκτικό για τη χώνεψη; Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο το κάνεις καθημερινά, ήρθε η ώρα να τσεκάρεις τα τριγλυκερίδιά σου. Σε περίπτωση όμως που απλά σου αρέσει να απολαμβάνεις που και που το καλό (και πολύ) φαγητό, σου έχω νέα φρέσκα και άκρως ευχάριστα.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Royal Society Journal Proceedings B η γυναίκα σε θέλει μπόλικο, κοινώς… γομάρι! Πιο συγκεκριμένα, 160 γυναίκες κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε φωτογραφίες αντρών, αυτούς που τους άρεσαν περισσότερο, λαμβάνοντας υπόψη τους συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Τι πιστεύει η δικιά σου για τα social media σου;

Πάνω από το 70% (τεράστιο ποσοστό) επέλεξε το πιο φαρδύ και γυμνασμένο στέρνο, ενώ μεγάλη προτίμηση συγκέντρωσαν οι άντρες με ύψος μεγαλύτερο του κανονικού αλλά και αυτοί που είχαν… κάποια παραπανίσια κιλάκια.

hughhhhh

 

Με λίγα λόγια, άσε τις δίαιτες και τις διατροφές στην άκρη και απλά προσπάθησε να γυμνάζεσαι –μην το ξεφτιλίσεις κιόλας- με μία υποτυπώδη συνέπεια. Όπως αντιλαμβάνεσαι, για ακόμη μία φορά, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σoυ.

Η στάση, της στάσης, την στάση, ω οργασμέ!

Καλή όρεξη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved