Η μία και μοναδική τροφή που θα σε κάνει τίγρη

Όρμα μόρτη!

Τα σημεία των καιρών έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας, με μία από αυτές να είναι φυσικά και το σεξ. Είναι λογικό και απολύτως κατανοητό φίλε μου, οι επιδόσεις σου πια να μην είναι αντίστοιχες με αυτές που… είχες 10 χρόνια πριν, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στη συχνότητα. Και άντε και ανακαλύπτεις το πρόβλημα, τι μπορείς να κάνεις για να το λύσεις;

Λοιπόν, άσε ό, τι ήξερες και σου έχω νέο τρομερό. Σύμφωνα με ειδικούς, αρκεί μόνο η κατανάλωση μίας πολύ συγκεκριμένης τροφής για να μπορέσεις να γίνεις ο καλύτερος εραστής. Για να γίνω πιο σαφής, όταν παρατηρείς πτώση της σεξουαλικής σου επίδοσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχεις έλλειψη ψευδάργυρου. Και πού βρίσκεται σε αφθονία; Στο μοσχάρι!

Όσο πιο αστειάτορας, τόσο πιο πολλοί οι οργασμοί που μπορείς να της προσφέρεις

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς 100 γραμμάρια μοσχαριού περιέχουν 12.3 μιλιγκράμ ψευδαργύρου, με το ανθρώπινο σώμα να χρειάζεται μόλις 9.5 μιλιγκράμ ημερησίως. Με λίγα λόγια, μία μοσχαρίσια μπριζόλα την ημέρα, είναι ικανή να σε μετατρέψει σε τίγρη.

giphy

Οι 4 στάσεις που πρέπει να αποφύγεις ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

 

Πέρα από το μοσχάρι

Και επειδή εμείς το πάμε ένα βήμα παραπέρα, σου έχω και μερικές άλλες τροφές που θα σου δώσουν το ανάλογο… πουσάρισμα: μαύρη σοκολάτα (βοηθάει στην απελευθέρωση σεροτονίνης που θεωρείται η ορμόνη της σεξουαλικής επιθυμίας και της χαράς), σκόρδο (περιέχει αλλικίνη που αυξάνει την πίεση του αίματος στα γεννητικά όργανα), σπαράγγια (είναι πλούσια σε φολικό οξύ που βοηθά στην παραγωγή της ισταμίνης, ουσίας που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του οργασμού), καρπούζι (έχει δράση ανάλογη με αυτή του Viagra -wow-), λιπαρά ψάρια (τα Ω3 λιπαρά ως γνωστόν βοηθούν γενικά στην καλή λειτουργία του οργανισμού), σπανάκι (είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, που αυτό με τη σειρά του αυξάνει την πίεση του αίματος στις... επίμαχες ζώνες), καυτές πιπεριές (επίσης αυξάνουν την πίεση του αίματος) και σάλτσα pesto (τα συστατικά της ενισχύουν τη λίμπιντο).

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved