Τελικά, οι γυναίκες το προτιμούν αργό;

Η Γωγώ Φούντα ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Τείνουμε να πιστεύουμε, ότι το παθιασμένο είναι το γρήγορο και το αργό είναι συνήθως το μαλθακό και βαρετό. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι έτσι, μιας και έπειτα από χρόνια ερευνών, αποδείχθηκε ότι όσον αφορά στο σεξ, η γυναίκα το θέλει αργό και ποιοτικό.

Εξαιρούνται φυσικά οι στιγμές ανηλεούς πάθους, που απλά κολλάς στον τοίχο και κάνεις τη δουλίτσα σου. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, έχε στο νου σου φίλε κι αδερφέ ότι σε περίπτωση που είσαι λίγο… άρπα κόλλα, θα πρέπει να αλλάξεις τακτική γιατί έχουμε προβληματάκι.

sexxxx

 

Γιατί μας αρέσει το αργό;

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ακούς τους φίλους σου και να ακούσεις τις γυναίκες γύρω σου. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία που ανάμεσα στο γρήγορο και το πιο… αισθησιακό, θα επιλέξει το πρώτο. Σε ενημερώνω για να ξέρεις και τι θα ακολουθήσει.

Άλλο αγάπη και άλλο σεξ

Υποθέτω γνωρίζεις ότι εμείς οι γυναίκες βλέπουμε το σεξ αρκετά διαφορετικά από σένα. Αυτό σημαίνει, ότι κατά 99% για εμάς, δεν είναι απλά μια πράξη ικανοποίησης και ζωτικής σημασίας, αλλά κάτι υπέρτατο το οποίο επιτρέπει σε δύο… κορμιά να ενωθούν σε ένα ανώτερο επίπεδο! Σ’ έκαψα; Εννοώ ότι το αργό σεξ για τη γυναίκα σημαίνει και μεγαλύτερο δέσιμο με τον άντρα.

«Αν δεν σταματήσεις τις ανασκαφές, ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!»

Όταν η διάρκεια μετράει

Ναι είμαστε υπέρ της ποιότητας, αλλά αν η ποιότητα συνδυαστεί με τη διάρκεια πειράζει; Στο γρήγορο, κακά τα ψέματα, μέχρι να μπούμε σε mood, εσύ έχει ήδη τελειώσει. Όχι;

Οπότε…

Αν θέλεις λοιπόν να προσφέρεις ικανοποίηση στο κορίτσι, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου μόνο αν δώσεις χρόνο. Υπομονή φίλε.

Άσε το ταξίδι και ασχολήσου με την Ιθάκη

Καλή και η διαδρομή δε λέω, αλλά στο τέλος θέλουμε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Όσο μεγαλύτερη η διάρκεια, τόσο μεγαλύτερη και η ικανοποίηση. Απλά μαθηματικά.
 

giphy downsized

 

Μέσα σε όλα αυτά…

Διαρκείς κι εσύ περισσότερο. Μόνο ως θετικό μπορεί κανείς να το πάρει αυτό.

Και τελοσπάντων…

Η διάρκεια σου δίνει και την ευκαιρία για πειραματισμό. Κακά τα ψέματα, όσο τα χρόνια περνούν, μία ρουτίνα και μία μονοτονία τη νιώθεις. Τι καλύτερο από το να βάλεις έξτρα πινελιές στο σεξάκι σου; Ε, πώς περιμένεις να το κάνεις αυτό όταν διαρκεί 5 λεπτά; Να λέμε και αλήθειες έτσι;

Κοιμήσου, δεν θα στείλει (γυμνή φωτογραφία)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved