Τα 10 καλύτερα πεσίματα του Μπάμπη Κόλλια για το 2017

Τους ρίχτηκε, τον χυλοπίτωσαν, στις παρουσιάζουμε, η ζωή συνεχίζεται.

Το 2017 πέρασαν πολλά κορίτσια απ’ το κρεβάτι πληκτρολόγιό μου. Ελληνίδες και μη, μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, ψηλές-κοντές, μελαχρινές-ξανθιές, κορίτσια από Instagram, Facebook, twitter, χόρτασε το μάτι μου!

Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα σε αυτό το κομμάτι, άσχετα αν δεν κατάφερα να βγω με καμία από αυτές, οι οποίες όμως θα πρέπει να με ευχαριστήσουν γιατί το να στην πέσει ο Μπαμπίνος δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Κανονικά, θα ‘πρεπε να το βάλουν στο βιογραφικό τους. Κι εσείς βέβαια θα πρέπει να με ευχαριστείτε γιατί ό,τι κινείται (εκτελείται) σας το έβγαλα φάτσα κάρτα, με εκτενείς παρουσιάσεις, φωτογραφίες, βιντεάκια, τα πάντα όλα. Δεν πιστεύω να ‘χετε και παράπονο μπαγασάκια. 

Το 2018 εδώ θα είμαστε, να τις βγάζουμε όλες στη φόρα γιατί ο Μπάμπης ο Κόλλιας είναι λαγωνικό που δεν αφήνει τίποτα να περάσει χωρίς να ακουμπήσει. Επειδή, όμως, όλοι αυτόν τον καιρό κάνουν τις ανασκοπήσεις τους, είπε κι εγώ να διαλέξω την αγαπημένη μου 10άδα και να μοιραστώ όλες εκείνες τις αναμνήσεις που έχω μαζί τους από τη χρονιά που φεύγει.

Πάμε;

 

1. Αχ, Ευαγγελία

arabanh

Θα μπει το 2018 κι εγώ θα σκέφτομαι ακόμα την Ευαγγελία Αραβανή. Μεγάλος έρωτας. Δεν μπορώ να την ξεπεράσω με τίποτα. Κάθε μέρα μπαίνω και βλέπω τις φωτογραφίες της. Ξανά και ξανά. Να, όπως εδώ ας πούμε.  

 

 

2. H πιο σέξι Ροδίτισσα

 

φ2

Με την Υπαπαντή Βασιλά από τη Ρόδο είχα καψούρα για πάνω από μία βδομάδα. Το κορίτσι μοιάζει με την Τζολί, οπότε ό,τι άλλο να πούμε είναι περιττό. Για να τη θυμηθείτε καλύτερα δείτε το αφιέρωμα που της είχα κάνει.

 


3. Πτυχίο στη γκριμάτσα

gkrimatsa

 

Με το Μαράκι από το Αριστοτέλιο, έχω να θυμάμαι το κοκομπλόκο που είχα πάθει από τις γκριμάτσες της. Το κορίτσι έχει πτυχίο στο να σε τρελαίνει με τις πόζες της. Άντε και μεταπτυχιακό. Εγώ να θυμάσαι Μαρία μου, ότι πάντα σε στήριζα. Τα γραπτά μένουν Μαρία. Δείτε κι εσείς παιδιά αν δεν με πιστεύετε.

 

4. Φαίη, έχω πετάξει μαζί σου

 

faih

 

Η Φαίη Κόικα είναι αεροσυνοδός. Αλλά και ένα ζωντανό παράδειγμα που εξηγεί γιατί οι άντρες έχουμε κόλλημα με όσες κάνουν το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αν θέλετε να τη γνωρίσετε καλύτερα, θυμηθείτε τι είχα γράψει για πάρτη της.

 


5. Ήβη Αδάμου

adamou

Την ερωτεύτηκα στη Eurovision, την ψήφισα στη Eurovision, έγραψα μέχρι και τραγούδι για κείνη, ώστε να ξαναπάει και να πάρει την πρωτιά. Ελάτε να το τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

 


6. Αφήστε τα μίση και πιάστε την Καλίσι

BLROtkN

 

Η Καλίσι ήταν έναν από τους βασικότερους λόγους που έβλεπα Game Of Thrones. Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι πολλές ανασκοπήσεις θα παίζουν εκεί έξω για το GoT, ας κάνουμε κι εμείς μία διαφορετική. Και πιο ανεβαστική. Τα είχα γράψει, όμως, και γι' αυτή.

 


7. Πέρασα δύο εγκεφαλικά με τη Margot Robbie


Margot Robbie Nude Sexy 5

 

Απορώ πώς την έχω γλιτώσει και είμαι ακόμα υγιής με δαύτη. Τι εννοείς γιατί;  Μόνο η σκηνή από το «Wolf of Wall Street» παραλίγο να με στείλει στο νοσοκομείο. Θες κι άλλη εξήγηση; Θυμίσου τι είχα γράψει και θα καταλάβεις.

 


8. Η νάρα Wanda Nara

wanda icardi 16 10 2017 11 51 34 622

 

Τη θυμάστε την τύπισσα που είχαν κάνει μπαλάκι ο Μάξι Λόπεζ κι ο Ικάρντι; Εγώ δεν την ξέχασα ποτέ. Είναι μία από τις αδυναμίες μου. Διαβάστε και πείτε μου αν είχα δίκιο που τα έλεγα.

 

 

9. Πρόταση γάμου στην Κένταλ Τζένερ



kendalljenner 2 11 2017 17 17 8 434

Ναι μάγκες, το έκανα κι αυτό. Δεν άντεξα. Λύγισα. Και της έκανα πρόταση. Τι πρόταση δηλαδή; Προτασάρα! Ολόκληρο γράμμα της έστειλα. Απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα, αλλά ελπίζω. Ίσως περιμένει να αλλάξει ο χρόνος για να μου απαντήσει. Το γράμμα το κράτησα πάντως. Πού το έχω να δεις; Α, να το.

 


10. Ρίνα Κατερίνα


kat10

 

Πιστεύω ακράδαντα, ότι το γνωστό άσμα, ο Μπίγαλης το έγραψε γι' αυτή. Τη λένε Εκατερίνα Ζούεβα και ήταν ένας από τους λόγους που έφτιαξα Instagram. Και εδώ σας τα είχε ανοίξει τα μάτια ο Μπάμπης. Έτσι δεν είναι; Ορίστε, αν δεν με πιστεύετε.

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved