Μήπως το σεξ μαζί της έχει βαλτώσει;

5 βήματα για να ξαναβρείτε την χαμένη σας όρεξη.

Το σεξ κατά κοινή ομολογία, είναι μία μικρή ιεροτελεστία. Αυτό είχες στο μυαλό σου ως έφηβος-τότε που ξεκινούσες το όμορφο ταξίδι της χυλόπιτας και τελικά του ζευγαρώματος- αυτό θα έπρεπε να έχεις και τώρα, αρκετά χρόνια-και πολλές εμπειρίες μετά.

Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των σεξουαλικά ενεργών ανθρώπων, και δεν αναφέρομαι σε 18χρονους, πέφτουν σε μία καλά καμουφλάρισμενη παγίδα, η οποία μόνο αδιάφορη και αθώα δεν είναι. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή, που το σεξ γίνεται για να γίνει, για να μη σου γκρινιάξει και ακολουθήσει η γνωστή συζήτηση για τη σχέση σας και τελοσπάντων επειδή είσαι με έναν άνθρωπο και πρέπει να κάνεις σεξ -αν και πολλές φορές προτιμάς να δεις σειρά.

Σε περίπτωση που αυτό σε βολεύει, δεν υπάρχει λόγος να διαβάσεις παρακάτω. Αν όμως έχεις κουραστεί από την ρουτίνα και το… καταναγκαστικό του πράγματος, έχω κάτι που σίγουρα σε ενδιαφέρει. Όχι τίποτα σπουδαίο και περίπλοκο. Μικρά απλά πραγματάκια, που θα σε φέρουν και πάλι στο βάθρο των απόλυτων εραστών. Εκεί που έπρεπε να είσαι δηλαδή, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ (βαράνε τύμπανα από πίσω).

 

1. Η ατμόσφαιρα είναι πιο σημαντική από όσο νομίζεις

Όταν μία σχέση μετράει χρόνια, έχει προηγηθεί γάμος, ίσως και παιδιά, τα πράγματα είναι σίγουρα πιο δύσκολα. Είναι απολύτως λογικό, να μην τρελαίνεσαι στη θέα της συντρόφου σου με πετσέτες στον ώμο επειδή τάισε το μωρό, ή να ουρλιάζει στο τηλέφωνο επειδή έγινε ένα τραγικό λάθος στη δουλειά (το συγκεκριμένο βέβαια παίζει να λειτουργήσει και θετικά αναλόγως τα γούστα σου). Το μυστικό λοιπόν είναι να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω και να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Οι λέξεις παιδιά, δουλειά, γονείς, υποχρεώσεις απαγορεύονται και το μόνο που θα ακούγεται είναι η μουσική που έχεις επιλέξει (ελπίζω κάτι κατάλληλο). Άναψε και κανένα κερί τώρα που το ξανασκέφτομαι. Άνοιξε και ένα μπουκάλι κρασί. Δεν είναι ώρα για τσιγκουνιές.

hdhdhshs

 

2. Πάρ΄την με το μαλακό…

Ξέρεις τώρα: Όχι με την μία σε κλειτορίδα, στήθος και άλλα παρεμφερή. Μπορεί εσύ να είσαι έτοιμος και ξαναμμένος, εκείνη όμως χρειάζεται χρόνο. Και το χρόνο αυτό θα πρέπει να τον σεβαστείς. Ξέρω θα σε σοκάρω, αλλά μήπως να της έδινες και κανένα φιλάκι; Γενικότερα, όσο περισσότερο καθυστερήσεις την τελική ευθεία, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματά σου (μην ξημερώσουμε όμως κιόλας).

Και κάτι ακόμα: Τα 5 μηνύματα που ΔΕΝ πρέπει να της γράψεις στο Messenger

 

3. Είπαμε, ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ

Βαρέθηκες και θέλεις να κάνεις μεγάλη είσοδο; Λυπάμαι αλλά θα σε απογοητεύσω. Μιας και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, μια κακή αρχή δυστυχώς θα καταδικάσει τη συνέχεια. Εξάλλου, όπως ελπίζω να ξέρεις, το σώμα της γυναίκας είναι κάπως πιο αργό από το δικό σου. Με λίγα λόγια, ενημέρωσε ρε άνθρωπε να ξέρει και η κοπέλα.

giphy 1

 

4. Σταμάτα να ανησυχείς

Και τελοσπάντων δεν παίζεις σε αισθηματική κομεντί για να την ρωτάς κάθε τρεις και λίγο πώς είναι. OΚ η κοιλιά σου μπορεί να σκαλώνει στη δική της και ναι, μπορεί να την έχεις καταπλακώσει -ή έτσι νανομίζεις- αλλά αν δε διαμαρτυρηθεί, πάει να πει ότι περνάει καλά. Άσε τα άγχη και αφέσου στις αισθήσεις και την ηδονή. 

Και αυτό: 5 πραγματάκια για το στοματικό που τα 'χεις πάρει ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος

 

5. Πέρνα καλά

Και να σου πω και κάτι; Ο βασικός λόγος για τον οποίο κάνουμε σεξ, δεν είναι για να ικανοποιηθούμε και… να περάσουμε καλά; Ε κάντο ρε μόρτη, μπας και καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου. Τα βήματα είναι συγκεκριμένα και το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση. Υποθέτω την έχεις. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved