4 τεράστια «ΜΗΝ» που ισχύουν όταν κάνεις πέσιμο

Στα εξηγεί ωραία η Γωγώ η Φούντα...

Έπειτα από παρατήρηση χρόνων, έχω καταλήξει σε ένα άκρως σοκαριστικό συμπέρασμα: Το φλερτ όσο τα χρόνια περνούν, πεθαίνει ή τουλάχιστον φυτοζωεί. Είναι που έχουμε ζαβώσει με τα social media; Eίναι που ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και άντε να τον κατεβάσεις; Σίγουρα δε θα μάθουμε ποτέ.

Φωτεινή εξαίρεση σε όλη αυτή την… κατάντια, αποτελούν κάποιοι άκρως σεξουαλικοί, όχι γύπες μη μπερδεύεσαι, συνάνθρωποί μας, οι οποίοι δεν το εγκαταλείπουν το σπορ και οι οποίοι προσπαθούν με κάθε μέσο και όποιο προσόν τους έχει παραχωρήσει η φύση, να προσεγγίσουν το αντίθετο φύλλο, με απώτερο φυσικά σκοπό τη γνωριμία και γιατί όχι τη σχέση.

Θέμα SOS: 4 κινήσεις για να της φύγει η τσαντίλα

Και επειδή ξέρω ότι εσύ εκεί έξω, που ακόμα το λέει η καρδούλα σου, είσαι είδος υπό εξαφάνιση, έχω να σου κάνω κάποιες παρατηρησούλες για την κρίσιμη στιγμή που μπανίζεις το κορίτσι και θέλεις να χυμήξεις αλλά γίνεσαι κομματάκι σκιαχτικός, creepy ή τρομακτικός, λόγω υπερβάλλοντος ζήλου.

Εδώ λοιπόν, σου έχω κάποια όρια, που καλό θα ήταν να μην ξεπερνάς.

 

Μην κάνεις «ψιτ»

Μπορεί να οδεύουμε στο 2018, αλλά υπάρχουν ακόμα τύποι εκεί έξω που απευθύνονται στις γυναίκες με το γνωστό «ψιτ ψιτ». Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι εσύ -ο δικός μας ο μπερμπάτης αναγνώστης- αυτό το ελεεινό και άκρως ενοχλητικό πράγμα δεν το κάνεις. Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι ακόμα κι αν το κάνεις, το κάνεις για πλάκα. Σε κάθε περίπτωση, γυναίκα έτσι δε βγάζεις, εκτός αν είσαι ο Ryan Gosling ή κάποιος άλλος διάσημος παιδαράς.

giphy downsized 2

 

Μην αγγίζεις

Μέσα στα όρια που ανέφερα και παραπάνω, είναι και η σωματική επαφή. Γενικά, αν η άλλη δεν είναι στο άμεσο οικογενειακό ή έστω φιλικό σου περιβάλλον, ακόμα και το πιο απλό άγγιγμα πιθανό να το παρεξηγήσει. Γεγονός που ίσως αποβεί μοιραίο για την μετέπειτα σχέση σας, καθώς θα είσαι πάντα ο αλλόκοτος που αγγίζει γυναίκες που δε γνωρίζει. Κοντά τα χέρια σου λοιπόν γιατί δε σε βλέπω καλά.

Διάβασε κι αυτό: Εσύ, ξέρεις τι είναι το squirting;

How to Lose a Guy in 10 Days

 

Μην είσαι stalker

Ο,τι κάνεις στο Facebook και τα λοιπά social media, κράτα τα για τον εαυτό σου. Γενικά η φάση είναι μην εκτίθεσαι. Τουλάχιστον όχι αμέσως. Τσέκαρε λίγο την άλλη, προσπάθησε να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται και μετά κάνε κίνηση. Το να είσαι σε ουρά για τράπεζα, να πιάσεις την κουβέντα στην μπροστινή και αμέσως μετά να κάνεις και το request σου, είναι φάουλ. Μη σου πω και κόκκινη κάρτα.

jttt

 

Μην κοιτάς επίμονα 

Εντάξει έχει μεγάλο στήθος και το έχει βγάλει όλο έξω. Από την μία, η κίνηση αυτή φανερώνει ότι το κάνει για να το προσέξεις-εσύ και ο υπόλοιπος αντρικός πληθυσμός, αλλά από την άλλη αν το προσέξεις, και φυσικά το θαυμάσεις, εκείνη θα νιώσει περίεργα. Μην το ψάχνεις, είναι μέρος της γυναικείας ψυχολογίας. Το μυστικό είναι να το αγνοήσεις -ακόμα κι αν εκλιπαρεί για την προσοχή σου- και να ασχοληθείς με άλλα μέρη του σώματός της, λιγότερο επίφοβα. Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι, φαντάσου ότι απέναντί σου δεν έχεις το αντικείμενο του πόθου σου αλλά τη θεία σου από το χωριό που όποτε σε βλέπει σου σκάει γλωσσόφιλο στο μάγουλο. Καλύτερα τώρα;

Και μία αλήθεια: Όταν μια γυναίκα λέει: «Μια χαρά είμαι, δεν έχω τίποτα...»

giphy tumblr 1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved