Υπάρχει περίπτωση να κάνεις ΤΡΙΟΛΕ σε αυτή τη ζωή;

Η Γωγώ Φούντα δεν ξέρει, απλά ρωτάει. Και βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους. 

Όπως όλα τα πράγματα που επαναλαμβάνονται με σταθερό ρυθμό, συχνότητα και τρόπο, έτσι και το σεξ από ένα σημείο και μετά τείνει να γίνει -αν όχι βαρετό γιατί είναι και βαρύς χαρακτηρισμός- τουλάχιστον προβλέψιμο. Είναι λογικό, ως νέος άνθρωπος που το αίμα σου βράζει και οι ανάγκες είναι ακόμα μεγάλες, να ψάχνεις τρόπους να κάνεις τα πράγματα λίγο πιο kinky και σέξι, για να αποκτήσει ακόμα και η σεξουαλική σου ρουτίνα το στοιχείο της έκπληξης (όσο αυτό είναι δυνατόν).

Οι λύσεις είναι πολλές και σίγουρα όχι δυσεύρετες -δόξα και τιμή στα sex shops και στο πορνό γενικότερα-, οπότε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές σου. Μία από αυτές λοιπόν, θεωρείται και τοτρίο ή threesome αν προτιμάς όπως το λέμε και αγγλιστί, το οποίο σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο-εκτός αν είσαι ο Leonardo Di Caprio και το καθημερινό σου μενού περιλαμβάνει πάρτι και όργια.

Ναι, ξέρω ότι και μόνο στη σκέψη νιώθεις ρίγη ηδονής και ήδη κάνεις εικόνες στο μυαλό σου- μη σου πω ότι έφτιαξες και το σενάριο- αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Εν αντιθέσει με όσα πιστεύεις, οι άνθρωποι δεν τρελαίνονται για το τρίο, ενώ σύμφωνα με έρευνες -γιατί εδώ την ψάχνουμε τη φάση μας-το ποσοστό των γυναικών που θα έλεγαν «ναι» σε κάτι τέτοιο είναι αρκετά χαμηλό.

Σε περίπτωση πάντως που δε σου αρέσει να μοιράζεσαι ατύχησες. Δες λίγο αυτό: Έχεις και εσύ κοπέλα που σου τρώει το φαγητό;

Σε έναν ιδανικό (για σένα) κόσμο όμως…

Είπαμε ότι το ποσοστό είναι χαμηλό αλλά όχι ανύπαρκτο (υπάρχει ακόμα ελπίδα ατακτούλη φίλε μου), κάτι που σημαίνει ότι μία γυναίκα πιθανόν να έκανε τρίο, αλλά υπό προϋποθέσεις. Πριν χαρείς και πριν τρέξεις στην κοπέλα σου να της προτείνεις για 90ή φορά την ιδιαίτερη αυτή συνεύρεση, οφείλω να σου πω κάτι που θα σε απογοητεύσει: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών θα το έκανε μόνο με… αγνώστους! Και για να σε προλάβω, πρέπει να σε ενημερώσω, ότι όσο αστείο και γαμάτο κι αν φαίνεται σε σένα, να βρεθείς στο κρεβάτι με δύο γνωστές σου, ή με τον κολλητό και την κολλητή, άλλο τόσο αλλόκοτο-φρικιαστικό-άρρωστο φαίνεται στην κοπέλα σου.

twoandahalf

 

Θα το πω όπως το βλέπω εγώ: Μου είναι αδιανόητο να βγούμε για καφέ με τον κολλητό σου και να ξέρω ότι έχω κάνει σεξ μαζί του. Και τελοσπάντων τι παίζει με σένα; Τον αγαπάς τόσο πολύ που μοιράζεσαι ακόμα και τη γκόμενά σου μαζί του ή με έχεις τόσο γραμμένη που δε σε νοιάζει; Σκέψεις λογικές και αναμενόμενες οι οποίες θα σου εξασφαλίσουν άπειρη γκρίνια, αμφισβήτηση και σίγουρα καυγάδες. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις κάτι τέτοιο;

triooo

 


Και για να μη με πεις συντηρητική και ξενέρωτη (έλα ξέρω ότι θα το πεις), όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, σου έχω και κάποια καλά νέα! Το τρίο δεν αποκλείεται, αλλά αποκλείεται η δεύτερη γυναίκα. Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις πείσει τη δικιά σου να κάνετε το μεγάλο βήμα (όχι δεν εννοώ σαφώς το γάμο) θα πρέπει να επιλέξεις το τρίτο άτομο με φροντίδα και σύνεση. Αρσενικό και… παντελώς άσχετο. Τόσο άσχετο ώστε να εξασφαλίσεις ότι δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ στα μάτια μας.

Και κάτι πιο πρακτικό: 4 κινήσεις για να της φύγει η Τσαντίλα

Ναι ξέρω τι σκέφτεσαι: «Καλά σε χαλάει να φωνάξω την κολλητή σου (WHAT???? ) ή εκείνη την ωραία τύπισσα που βρίσκεις ακόμα κι εσύ σέξι, αλλά δε σε χαλάει να πας με έναν εντελώς άγνωστο;». Ματάκια μου γλυκά τι δεν καταλαβαίνεις; Οι γυναίκες είμαστε εγωίστριες και ωραιοπαθείς. Στο σεξ θέλουμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής, προνόμιο που χάνουμε με την παρουσία της… άλλης (αυτό με την κολλητή δεν πιστεύω να το εννοούσες γιατί θα σου κάνω μεγάλο κακό).

gagaga


Πάντως, και επειδή στα λόγια είμαστε όλοι καλοί, μόνο το 24% των αντρών και το 8% των γυναικών παραδέχονται ότι έχουν συμμετάσχει σε τρίο. Πράγμα άκρως περίεργο μιας και πλέον είναι αρκετά δύσκολο να συναντήσεις 30άρη (άντρα πάντα) που να μην έχει μία ιστορία με αλκοόλ και τρίο να σου διηγηθεί.

Τι; Όχι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved