Bigstock Σεξ σε κοινή θέα: Ψήνονται τελικά οι γυναίκες;

Μία αρθρογράφος του Ratpack σου λύνει την απορία. 

Να ξεκαθαρίσω κάτι: Η γυναίκα είναι ον ντελικάτο και ευαίσθητο. Όχι ότι εσύ δεν είσαι, αλλά όπως και να το κάνουμε εκ φύσεως είσαι πιο brutal, και ευτυχώς να λέμε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όταν η ώρα του σεξ πλησιάζει, θέλει να είναι καθαρούλα, μυρωδάτη και να φοράει εκείνο το σετάκι που διάλεξε για σένα και μόνο. Επίσης επιθυμεί τα φιλάκια της, τα προκαταρκτικά της και αφού την έχεις, κυριολεκτικά λιώσει, να υπάρχει και το penetration, ως κερασάκι στην τούρτα. Μετά φυσικά θα τρέξει στο μπάνιο σαν κυνηγημένη να πλυθεί και στη συνέχεια, ούσα πια απαλλαγμένη από οποιοδήποτε σωματικό υγρό, να έρθει και να σε κάνει αγκαλίτσα! Και θέλεις εσύ τώρα να πείσεις τη γυναίκα αυτή να το κάνει στα όρθια και στα βιαστικά;

Βέβαια για όλα υπάρχει τρόπος.

Αν το παιχνίδι το παίξεις καλά και κυρίως όχι πιεστικά, τότε μόνο καλό θα λάβεις από εκείνη. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο αποστειρωμένη κι αν είναι, είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος που έχει ορμές και αν τις αγγίξεις τις ευαίσθητες χορδές της, τότε δε χαμπαριάζει και ολόκληρη πιάτσα ταξί να την παρακολουθεί! Αλλά είπαμε... σιγά-σιγά.

gdH08SJ

Αμαξάτος

Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις με το αυτοκίνητο, γιατί είναι σαν το δεύτερο σπίτι σου και γιατί υπάρχει η λαμαρίνα η οποία δίνει την ψευδαίσθηση της ιδιωτικότητας -ναι καλά τώρα. Εσύ για παράδειγμα οδηγείς αμέριμνος και εκείνη φοράει φούστα η οποία έχει σηκωθεί τόσο όσο το μπουτάκι της να σε σκανδαλίσει (επίτηδες γίνεται αυτό αλλά ok). Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που το χέρι σου φεύγει από το λεβιέ και βρίσκεται μέσα στο εσώρουχό της –ωπ πώς έγινε αυτό;-. Σαν άνθρωπος που σέβεται τις ορμές του είναι απολύτως θεμιτό να κάνεις στην άκρη με γοργούς ρυθμούς και να βγάλεις τον τίγρη από μέσα σου. Να ξέρεις, ότι υπάρχει πιθανότητα για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου να τσινίσει, έτσι για τους τύπους, και μετά απλώς θα παραδοθεί στην αστείρευτη σεξουαλικότητά σου. Ναι, δε θα τη νοιάζει καθόλου αν θα σας δει ο οποιοσδήποτε. Μήπως θα τον ξαναδείτε;

Μπαλκονάτος

Το μπαλκόνι είναι και λίγο ρομαντικό -Ρωμαίος και Ιουλιέτα φάση- μόνο που στην προκειμένη δε θα είναι ο ένας πάνω και ο άλλος από κάτω, αλλά ο ένας καβάλα στον άλλο. Το μπαλκόνι λοιπόν είναι κάτι εύπεπτο και ίσως πιο προσιτό για εκείνη, διότι την κάνει να νιώθει... «φτηνή», ενώ παράλληλα έχει την ασφάλεια ότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να χωθεί στη ζεστασιά του δωματίου. Δοκίμασε να τη σηκώσεις (ξέρεις, εκείνη να περάσει τα πόδια της γύρω από τη λεκάνη σου) για να έχεις και τον πλήρη έλεγχο, ενώ παράλληλα μπορείς να χαιρετήσεις το γείτονα ο οποίος θα σου κάνει το σήμα της νίκης. Και εντάξει, για να κρατάμε τα προσχήματα, το συγκεκριμένο κάντο σε μπαλκόνι ξενοδοχείου και όχι του σπιτιού σου, διότι θα είναι λίγο άβολο να συναντήσεις την επόμενη μέρα το Γιωργάκη στο μίνι μάρκετ, ο οποίος όλο το βράδυ αντί να κοιμάται, θαύμαζε το απαράμιλλο στιλ σου από το παράθυρο του δωματίου του.

tn22k4j5570e51eadb7a7792902688

Μαγαζάτος

Και είσαι στο μαγαζί, και εκείνη χορεύει νωχελικά και παράλληλα σέξι κοιτάζοντάς σε λάγνα, ε και κάποια στιγμή άνθρωπος είσαι κι εσύ, φτάνεις στα όριά σου. Την αρπάζεις από το χέρι ως άλλος Νίκος Κούρκουλος (εκείνη είναι η Ζωίτσα) και τη σέρνεις μέχρι την τουαλέτα για να της δείξεις τι εστί βερίκοκο. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά υπάρχει κάτι πολύ βασικό: Η μπόχα και η βρωμιά δεν παλεύονται, οπότε αν τελικά αρνηθεί να γίνει το σκεύος ηδονής σου και σου ζητήσει να κρατηθείς μέχρι να πάτε στο σπίτι, μην ξενερώσεις.

Αλλά και γιατί να ξενερώσεις...

Τη βουτάς και τη βγάζεις έξω από το μαγαζί. Όλο και κάποια γωνιά θα υπάρχει, ερημική και ό,τι πρέπει για ερωτική φωλίτσα. Πρόσεξε όμως να μην έχει πολύ κρύο -θα προδοθείς- και να μην κάνει εμετό κανένας δόλιος πότης εκεί γύρω και σας πάρουν τα σκάγια. Κατά τ’ άλλα θεωρώ ότι δε θα συναντήσεις σημαντική αντίσταση γιατί όταν το πάθος έρχεται φεύγει η λογική που έχει πει και ο Σάκης.

Μείνε μακριά...

Πάρτι σε σπίτι, οικογενειακές συγκεντρώσεις και γιορτές καλό θα ήταν να κυλούν ομαλά και κυρίως χωρίς σεξ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει κίνδυνος να σε τσακώσει ο παππούς και άντε μετά να του εξηγήσεις. Επίσης ο εργασιακός χώρος δεν ενδείκνυται για κανένα λόγο. Όσο καυτό και... λίγο άρρωστο κι αν είναι το να κάνεις σεξ στο χώρο της δουλειάς σου, άλλο τόσο εξευτελιστικό είναι όταν τελικά σε πάρουν χαμπάρι. Και θα σε πάρουν.

Και να μην ξεχάσω...

Σεξ στο πλοίο; ΝΑΙ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved