Με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις περισσότερο την σεξουαλική σου ζωή

Κοίτα να ετοιμάσεις βαλίτσες και γρήγορα.

Ότι τα ταξίδια είναι must και πρέπει να υπάρχουν στη ζωή σου, είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο. Που  το λες και φυσιολογικό, γιατί χωρίς αυτά ο καθένας από εμάς νιώθει σαν να τραβάει αιώνια κουπί σε γαλέρα. Δεν είναι όμως μόνο η λύτρωση από το γραφείο που προσφέρει.

Πολύ περισσότερο, τα ταξίδια βοηθούν στο να ξαναβρείς τον εαυτό σου στο κρεβάτι. Σου παρουσιάζουμε 3 λόγους για τους οποίους κάθε ταξιδάκι, θα στείλει την λίμπιντο στον ουρανό και θα κάνει το σεξ ακόμα καλύτερο.

 

1. Αρχικά κάνεις περισσότερο σεξ

Δεν το λέμε εμείς αλλά μία μεγάλη έρευνα της Expedia, που αναφέρει ότι τα ταξίδια βοηθούν στην σεξουαλική αυτοπεποίθηση, αυξάνουν τον ρυθμό των στιγμών που κάνεις σεξ μαζί της (λογικό) και σε κάνει μάλιστα να νιώθεις και πιο υγιής. Στην τεράστια έρευνα που συμμετείχαν πάνω από 31 εκατομμύρια άνθρωποι, το 81% ανέφερε πως ένιωσε καλύτερα μετά το ταξίδι, με ένα 46% να αναφέρει ότι χαλάρωσε από την καθημερινότητα και με ένα τίμιο 6% να αναφέρει πως αυξήθηκε η όρεξη για σεξ.

2. Μειώνεται το στρες σου

Που το λες και λογικό καθότι εσύ μπορεί να έφυγες με την καλή σου για την εξοχή, αλλά τα προβλήματα έμειναν πίσω. Και το καλύτερο; Μειώνεται το στρες κυρίως στο κρεβάτι σου. Αυξάνεται μεν η όρεξη αλλά είναι πολύ καλύτερό το σεξ και χωρίς παρατράγουδα με στυτικές δυσλειτουργίες από το άγχος. Και αν δεν μετράει αυτό τότε τι;

3. Αυξάνει την διάθεση σου για φλερτ

Χωρίς φλερτ δεν πας πουθενά και ειδικά στη σχέση σου. Είναι το κύριο συστατικό που θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στο κρεβάτι. Τα ταξίδια δεν αυξάνουν απλά τις σεξουαλικές σου ορέξεις, αλλά και όλο το παιχνίδι που παίζεται αναμεταξύ σας πριν καταλήξετε να βγάζετε τα ρούχα σας. Από μία άποψη θα ξανανιώσεις σαν να την γνωρίζεις από την αρχή. Και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στις διακοπές χαλάρωσης σας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved