Βγήκε σπρέι που τελειώνει την πρόωρη εκσπερμάτωση

Δεν είναι για εσένα, αλλά για έναν φίλο από το χωριό. Δεν τον ξέρεις...

Πριν από μερικές μέρες είχαμε πληροφορηθεί για μία εφαρμογή, που υποσχόταν  να βοηθήσει τους άντρες να αντιμετωπίσουν την πρόωρη εκσπερμάτωση. Ζόρικη υπόθεση αν σκεφτείς πως πρόκειται για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν 25 εκατομμύρια άντρες σε όλη την Ευρώπη.

Αν το app δεν βοήθησε και το «σπαθί» σου συνεχίζει να σε απογοητεύει στη «μάχη», η νέα πρόταση για να μην τελειώσεις πριν την ώρα σου (κυριολεκτικά), λέγεται Fortacin.

Δεν είναι χάπια αλλά σπρέι και μάλιστα υπόσχεται να σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Δημιούργημα μιας βρετανικής εταιρείας που ετοιμάζεται να το βγάλει στην αγορά, το Fortacin περιλαμβάνει το πάντρεμα δύο αναισθητικών ουσιών –της λιδοκαΐνης και της προλοκαΐνης- με στόχο, τι  άλλο, την επιβράδυνση.

Με τρία ψεκάσματα, υποτίθεται πως μειώνει την ευαισθησία του κεφαλιού -όχι του πάνω- έτσι ώστε να μπορείς να κρατήσεις παραπάνω και να «απελευθερωθείς» όταν πρέπει, στα σημεία που πρέπει. Συνιστάται ωστόσο να μην το χρησιμοποιήσεις πάνω από 3 φορές μέσα σε ένα 24ωρο, γιατί πιθανότατα θα τελειώσεις στην επόμενη επίσκεψη Αμερικανού Προέδρου. Παν μέτρον...

Αν πάλι αποτύχει δοκίμασε το στα κουνούπια. Ή κράτα το πάνω σου για pepper spray. Φαντασία να υπάρχει...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved