Αγόρια, πριν μας στείλετε φωτογραφία του «μικρού σας φίλου», ξανασκεφτείτε το

Η Γωγώ Φούντα λέει ένα βροντερό ΟΧΙ. 

Zούμε στην εποχή της τεχνολογίας, του smartphone και της εικόνας. Επίσης ζούμε στην εποχή που οι σχέσεις περνούν κρίση και κανένας από εμάς δεν είναι και δε φαίνεται διατεθειμμένος να τις βγάλει από αυτή! Και τι γίνεται φίλε όταν η εικόνα, η τεχνολογία και η παντελής ασχετοσύνη από σχέσεις ενωθούν; Τότε δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι η ολική καταστροφή η οποία σε αφήνει βουτηγμένο στην απελπισία να αναρωτιέσαι αν τελικά οι ανθρώπινες σχέσεις ήταν πάντα έτσι... κουλές ή χάλασαν στην πορεία.

Μη σε μπερδεύει η εισαγωγή. Δε θα αναφερθώ σε κάτι τόσο σοβαρό, αλλά θα σε κάτι αρκετά επικίνδυνο που τείνει να λάβει την μορφή λαίλαπας και να μας παρασύρει όλους σε μονοπάτια σκοτεινά.

Κεφάλαιο... dick pic!

Ξέρεις τι είναι, χαμογελάς ήδη και σίγουρα έχεις στείλει κι εσύ! Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις αγγλικά, σε ενημερώνω ότι θα αναφερθώ στην αλλόκοτη και αδικαιολόγητη αντρική τάση αποστολής φωτογραφιών με κεντρικό πρόσωπο το... πέος σας.

Μην κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλό σου, ξέρω ότι το έχεις κάνει και δεν υπάρχει περίπτωση να σε κρίνω γι' αυτό. Εξάλλου λάθη κάνουμε όλοι και το βασικό είναι να μαθαίνουμε από αυτά και να μην τα επαναλάμβανουμε. Αφορμή λοιπόν για τη σημερινή... κουβέντα είναι μία πρόσφατη συζήτηση που είχα με φίλες και γνωστές σχετικά με το μείζον θέμα της φωτογραφίας.

giphy

Οι φωτογραφίες... είναι για τις γυναίκες

Κι αν όχι αποκλειστικά...κυρίως γι' αυτές. Και εξηγώ γιατί: Εσείς οι άντρες, είστε όντα οπτικά. Έχετε την ικανότητα, ακόμη και την πιο αθώα φωτογραφία της κοπέλας σας ή τελοσπάντων της καψούρας σας, να την μετατρέψετε σε πορνό: «Κοίτα τη βρωμιάρα πώς αφήνει να αχνοφαίνεται η ρώγα» (ούτε καν) ή «αυτό ακριβώς το βλέμμα είχε και την τελευταία φορά που μου έκανε στοματικό, επίτηδες το κάνει τώρα» (και πάλι ούτε καν). Εφόσον λοιπόν βλέπετε το σεξ εκεί που δεν υπάρχει, είναι απολύτως λογικό να το αποζητάτε εκεί ακριβώς που υπάρχει.

Σε αντίθεση με τις γυναίκες...

Που καλώς ή κακώς, μία εικόνα δεν είναι χίλιες λέξεις. Όπως λοιπόν υποστήριξαν οι περισσότερες, η αποστολή σέξι ή γυμνής φωτογραφίας, γίνεται πάντα από τη γυναίκα στον άντρα και ποτέ...τούμπαλιν! Ο λόγος είναι απλός: Το γυναικείο στήθος ή συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου σώματος, είναι ικανά να ερεθίσουν έναν άντρα και μόνο με την...εικόνα τους, κάτι που δε συμβαίνει (διάολε) με το πέος σου! Η εικόνα του πέους σου, ορθωμένου και καμαρωτού, μας είναι ουσιαστικά αδιάφορη, εφόσον είμαστε μακριά σου και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με αυτό. Ok, υπήρξε και μία που ομολόγησε ότι δέχεται τέτοιες φωτογραφίες με χαρά, αλλά όταν την ρώτησα «γιατί» δεν ήξερε να απαντήσει.

iiiiii

Είσαι για δέσιμο έαν...

Και άντε και να δεχτώ ότι μόλις ανταλλάξατε καυτά μηνύματα τα οποία φυσικά οδήγησαν στην έντονη και ίσως θορυβώδη ολοκλήρωσή σου, αφού προηγουμένως δεν μπορούσες ούτε να περπατήσεις με όλα αυτά που φανταζόσουν. Άντε και να δεχτώ ότι πάνω στην τρέλα, τη στιγμή που τον βλέπεις πιο μεγάλο και αγέρωχο από ποτέ, να τη βγάλεις τη φωτογραφία και να τη στείλεις. Όταν όμως την ρωτάς πώς ήταν η μέρα της και μετά της στέλνεις τον μικρό σου φίλο σε high definition, θεωρείς ότι κάνεις κάτι σέξι και αντρικό ή όταν το σκέφτεσαι για δεύτερη φορά νιώθεις αυτό που έπρεπε να νιώσεις από την αρχή; Ντροπή!

Εν ολίγοις

Εμείς τα κορίτσια δεν αναστατωνόμαστε στη θέα του πέους σου, είτε είναι μαραμένο είτε ευδιάθετο, και μας αφήνει παγερά αδιάφορες εφόσον εκείνο είναι όρθιο κι εμείς μακριά. Οπότε, αρκέσου στο να απολαμβάνεις τις δικές μας φωτογραφίες και να κάνεις δουλίτσα με τον εαυτό σου, και άσε τις φωτογραφίσεις για τους επαγγελματίες. Τώρα αν έχεις πέσει στην περίπτωση που γουστάρει τις ιδιαίτερες πόζες σου, πέτυχες διάνα μικρέ μου Σάτυρε!

vvvv



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved