ΣΕΞ: Αυτός είναι ο λόγος που οι άνδρες κοιτάνε τις γυναίκες εκεί πίσω

Και υπάρχει επιστημονική εξήγηση γι' αυτό.

Η μάχη ανάμεσα σε κωλανθρώπους και βυζικούς κρατάει από την αρχή του χρόνου. Μία τίμια μάχη, με τίμια γούστα για τον καθένα. Εκεί που κάποιοι βρίσκουν αγάπη στο στήθος, κάποιοι άλλοι την βρίσκουν στα οπίσθια. Έχουμε ακούσει δεκάδες επεξηγήσεις του γιατί οι άντρες γουστάρουν τα στήθη. Από το ότι τους θυμίζει την εποχή του θηλασμού τους, μέχρι του ότι τους μειώνει το άγχος. Τι γίνεται όμως με τους «απέναντι» ; Με εκείνους που δηλώνουν ισόβιοι φανς των οπισθίων. Κάπου εδώ έρχεται αυτή η έρευνα να λύσει απορίες.

Ο καθηγητής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τέξας, Dr. David Buss, αναφέρει πως οι λόγοι δεν είναι πολύ διαφορετικοί από εκείνους που ισχύουν για τα στήθη. Οι γοφοί είναι σημάδι γονιμότητας και υπάρχει στο DNA των προγόνων σου από την εποχή που ο άνθρωπος σηκώθηκε και περπάτησε στα δύο πόδια.

«Οι άντρες εξελίχθηκαν σαν οργανισμοί, ψάχνοντας γυναίκες ικανές να κυοφορήσουν» αναφέρει ο Buss. «Αν λοιπόν γοητεύεσαι από τους πισινούς και ειδικά από εκείνους που έχουν κάτι παραπάνω σε κιλά, είναι επειδή υποσυνείδητα  αναγνωρίζεις την ικανότητα της συγκεκριμένης γυναίκας να κυοφορήσει με επιτυχία» επισημαίνει στις δηλώσεις του.

Όλα τα παραπάνω βγάζουν ένα νόημα. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως το 59% των αντρών στην Αργεντινή τείνει να προτιμά τις γυναίκες με μεγάλο πισινό (σ.σ.: σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες), την στιγμή που σε χώρες όπως η Αγγλία δεν δίδεται ιδιαίτερη σημασία για τα «κυβικά» στην οπίσθια περιοχή. «Καλώς ή κακώς η ποπ κουλτούρα ασχολείται με τα οπίσθια περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίοδο και αυτό αυξάνει και την επιθυμία» αναφέρει η γιατρός Ava Cadell που εξετάζει την σεξουαλική συμπεριφορά ανάμεσα στα ζευγάρια.

Άρα μην νιώθεις περίεργα και κατώτερος επειδή είσαι του πισινού. Ίσα ίσα είναι σημάδι πως θέλεις να εξασφαλίσεις την διαδοχή σου.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved