Οι καλοκαιρινές σου περιπέτειες πρέπει να τελειώνουν στο νησί

Η Γωγώ Φούντα ξέρει, εμπιστέψου την.

Οι διακοπές-το λέει και η λέξη-δεν είναι για να βάζεις πρόγραμμα και να κάνεις σχέδια. Ok, προφανώς και θα είσαι συνεπής στην ώρα αναχώρησης και στη βαλίτσα σου αλλά από ‘κει και πέρα τα πάντα αφήνονται στην τύχη. Άντε να σε απασχολήσει λίγο και η επιλογή του μαγιό, αν δεν είσαι ο τύπος που αγαπάει τα φλαμίνγκο και τις μπανάνες ίσως να δυσκολευτείς, αλλά μέχρι εκεί!

Έλα όμως που εσύ είσαι ερωτίλος και τα φέρνει έτσι η μοίρα που κάνεις γνωριμία σωστή και πολλά υποσχόμενη. Οι μέρες στο νησί, ή όπου αλλού κάνεις διακοπές τελοσπάντων, κυλούν ήρεμα και κυρίως ερωτικά. Βόλτες στην παραλία χέρι-χέρι, καθημερινά παρακολούθηση ηλιοβασιλέματος με το γνωστό φιλάκι, σεξ μέχρι τελικής πτώσεως, ειδικά αν η στέρηση σου είχε χτυπήσει την πόρτα, και ολοκληρωτική αδιαφορία για την υπόλοιπη παρέα, η οποία δείχνει κατανόηση.

Και τι γίνεται όταν οι δρόμοι χωρίζουν;

Και έρχεται η αποφράδα εκείνη μέρα, που η άδεια του ενός… φτάνει στο τέλος της-σε περίπτωση που δεν έχεις άδεια, ή είσαι πλούσιος ή πιο νέος από όσο μπορούμε να αντέξουμε, οπότε δε χρειάζεται να διαβάσεις και το θέμα-. Για να επανέλθω, οι δρόμοι μοιραία χωρίζουν-έτσι είναι οι καλοκαιρινές αγάπες-και τώρα έχεις πέσει σε βαθιά περισυλλογή: Να το συνεχίσω ή να ζήσω με την ανάμνηση;

lopvveeee

Ψηφίζω δαγκωτό το δεύτερο και σου εξηγώ

Φίλε μου, καταλαβαίνω τον έρωτα και τον ενθουσιασμό, αλλά θα σου μιλήσω ως γυναίκα προς άντρα: Όλα δείχνουν διαφορετικά στην πόλη και ακόμα πιο διαφορετικά το χειμώνα. Με λίγα λόγια, η γυναίκα που γνώρισες στο νησί θα μείνει για πάντα εκεί, και σου το λέω με πάσα ειλικρίνεια και κυρίως υπευθυνότητα.

Τι γίνεται όταν το μαύρισμα και η... αρμύρα φεύγουν;

Κακά τα ψέματα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εμείς τα κορίτσια τείνουμε να είμαστε διαφορετικά. Μαυρίζουμε, δείχνουμε δερματάκι, βαφόμαστε λιγότερο. Όχι δεν εννοώ ότι είμαστε μπάζα και το καλοκαίρι μεταμορφωνόμαστε. Απλώς η αυτοπεποίθηση χτυπάει κόκκινο και είναι απολύτως κατανοητό. Όλα αυτά βέβαια, είναι εντελώς ασήμαντα μπροστά σε μία και μόνο λεπτομέρεια: Το καλοκαίρι είμαστε απλά πιο ξέγνοιαστες. Είναι πολύ διαφορετικό το μόνο που σε απασχολεί να είναι η παραλία που αράξεις την επόμενη μέρα, και διαφορετικό να έχεις να αντιμετωπίσεις μία καθημερινότητα και δη… σκληρή!

greaseeeeee

Αλλάζουνε οι άνθρωποι αλλάξαμε κι εμείς (κατά το άσμα)

Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μία κανονική γυναίκα σε μία κανονική σχέση; Είσαι έτοιμος να αφήσεις την ανεμελιά των διακοπών και να ξενερώσεις (είναι σχεδόν βέβαιο) όταν αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και τα… νεύρα της; Γιατί λυπάμαι, εκτός νησιού, δεν είναι μόνο εκείνη διαφορετική αλλά είσαι κι εσύ.

Ό,τι αρπάξεις

Άκου και μένα τη γερόντισσα: Κάποια πράγματα είναι απλά για να μην εξελίσσονται. Πέρνα καλά, κάνε σεξ, κράτα ίσως και μία επαφή, αλλά σε καμία περίπτωση μην επενδύσεις στη συγκεκριμένη σχέση. Εξάλλου γι’ αυτό τις λέμε καλοκαιρινές περιπέτειες. Γιατί πολύ απλά δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χειμώνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved