Τα 5 πράγματα που την ξενερώνουν όταν της μιλάς στο Facebook

Με το «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΗΣ» δεν έκανε κανείς καλή εντύπωση...

Εσύ της γράφεις και νομίζεις πως τα κάνεις όλα προβλεπόμενα. Αλλά δεν πάει έτσι. Γιατί κάθε φορά που ανοίγεις κουβέντα με μία γυναίκα στο Facebook, πρέπει να υπολογίζεις ότι πριν από σένα θα της έχουν μιλήσει άλλοι 10. Ή και 50.

Επειδή καθημερινά οι γυναίκες δέχονται δεκάδες μηνύματα στο Messenger, με τα περισσότερα από αυτά να είναι άθλια, προσπάθησε να μην είσαι ένας από αυτούς τους άθλιους.

Πιο συγκεκριμένα, μην κάνεις τα 5 παρακάτω λάθη που τους ανάβουν τα λαμπάκια…

 

Όταν χρησιμοποιείς emojis

Εντάξει, μπορεί να είναι της μόδας, αλλά όταν τα χρησιμοποιείς σε κάθε πρόταση, καταντάει κομμάτι βαρετό. Μην σου πούμε και ξενέρωτο. Αν είσαι λοιπόν από εκείνους που βάζουν γατούλες, καρδούλες, λουλούδια και ένα ακόμη σωρό που έχει η λίστα του messenger, μάθε αυτό: οι γυναίκες δεν τα γουστάρουν. Θεωρούν ότι ένας άντρας δεν πρέπει να ασχολείται καν με emojis. Και δεν έχουν και άδικο εδώ που τα λέμε.

Όταν κάνεις ορθογραφικά

Δεν λέμε να σου ξεφεύγουν κάνα-δυό λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Αλλά αυτά καλό είναι να μην γίνονται. Όχι μόνο επειδή δεν τιμάς τις λέξεις που γράφεις, αλλά και επειδή οι γυναίκες σχηματίζουν αρνητική άποψη. Κρίνουν ότι μέσα από τα ορθογραφικά κρίνεται το επίπεδο του χαρακτήρα. Που είναι λάθος βέβαια γιατί εκτός από  το κομμάτι του ανορθόγραφου, υπάρχει και εκείνο της δυσλεξίας. Η λύση στο πρόβλημα σου λέγεται greeklish.

 

Όταν γράφεις κλισεδούρες

Ξέρεις πολλά από αυτά. «Ευχαριστώ για την αποδοχή». «Υπέροχες φωτογραφίες». «ΤΙ ΚΑΝΗΣ;;;;». «Κάνε αδδ είμαι πλοκ». Και άλλα τέτοια πολλά. Τα έχουν ακούσει χιλιάδες φορές και οι 9 στους 10 που τα γράψανε, ήταν κάτι απαράδεκτοι τύποι που ευελπιστούν να βρουν γκόμενα από το Facebook. Και οκ το τελευταίο δεν είναι κακό, αλλά κάντο τουλάχιστον με άλλο τρόπο. Όχι με την γνωστή ρετσινιά που κουβαλούν οι παραπάνω προτάσεις. Επίσης οι πιο εποικοδομητικές συζητήσεις, ξεκινούν με ένα απλό και τίμιο «καλησπέρα».

Όταν γράφεις «κατεβατά»

Με τον όρο κατεβατά εννοούμε ολόκληρες εκθέσεις Λυκείου που δεν βγάζουν απολύτως κανένα νόημα. Το περίφημο «too long didn’t read» ισχύει και από την στιγμή που δεν είσαι διδάκτωρ φιλοσοφίας, καμιά γυναίκα δεν θα δώσει σημασία στα τρία τεράστια bubbles με λέξεις που έχουν εμφανιστεί στο κινητό της. Προτίμησε μικρές προτάσεις και κατανοητές. Όταν λες ουσιώδη πράγματα με λίγες λέξεις, δείχνει πως μπορείς να είσαι ουσιαστικός χωρίς να γίνεσαι βαρετός.

Όταν στέλνεις selfies σου

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος από την στιγμή που δεν στο έχει ζητήσει. Μέγιστο λάθος των αντρών που έχουν την πεποίθηση ότι η ενδιαφερόμενη θα πέσει «ξερή» μόλις δει την φωτογραφία. Αλλά δεν συμβαίνει έτσι. Φαίνεσαι απλά περίεργος. Οπότε μέχρι να προχωρήσει η σχέση σας σε άλλο επίπεδο, κράτα τις φωτογραφίες για τον εαυτό σου.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved