7 πράγματα που δεν θέλει να δει μια γυναίκα σπίτι σου

Ειδικά όταν έρχεται για πρώτη φορά. 

Την αλήθεια μου θα την πω: Οι πρώτες φορές με τρομάζουν, όπως φαντάζομαι και τους περισσότερους. Η πρώτη μέρα στο σχολείο, στη δουλειά, στο γυμναστήριο, το πρώτο ραντεβού, η πρώτη φορά σεξ. Γενικά οτιδήποτε είναι άγνωστο και οτιδήποτε περιλαμβάνει μία προσδοκία -στο σημείο αυτό να προσθέσω και την πρώτη φορά στο γυμναστήριο για ευνόητους λόγους.

Υπάρχει βέβαια και κάτι, το οποίο ίσως εσύ σαν άντρας να μη λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου, αλλά για εμάς τα κορίτσια έχει ιδιαίτερη σημασία: Η πρώτη φορά στο σπίτι σου μας αγχώνει σχεδόν όσο και η αποτρίχωση μπικίνι (δε θα μάθεις ποτέ πόσο στρες μπορεί να σου προκαλέσει και είσαι πολύ τυχερός γι’ αυτό). Άγνωστο περιβάλλον, άγνωστες μυρωδιές και λεπτομέρειες οι οποίες είναι ικανές να σε φρικάρουν μέχρι αηδίας. Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες λοιπόν θα μιλήσω, και πιο συγκεκριμένα για όλα αυτά που έχεις σπίτι σου, θεωρείς φυσιολογικά αλλά τελικά -έκπληξη!- δεν είναι και τόσο.

 

1. Η πανταχού παρούσα οικογένεια

Μπαίνοντας κάποτε στο σπίτι ενός αγοριού με το οποίο έβγαινα, το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν οι αμέτρητες φωτογραφίες που είχε και μάλιστα μέσα σε… κορνίζες. Το ακόμα χειρότερο δε, ήταν ότι οι φωτογραφίες είχαν ως κεντρικά πρόσωπα τους γονείς του -ιδίως τη μαμά φυσικά- τη γιαγιά του, αλλά και εκείνη την κλασική που βγάζει κάθε Έλληνας γονέας το γιο του -ναι εκείνη με το πουλάκι έξω και το βλέμμα το σκανταλιάρικο. Δεν ξαναβγήκα με το συγκεκριμένο μάλλον γιατί δεν μου άρεσε πολύ. Έχω την εντύπωση όμως ότι βοήθησαν αρκετά και οι κορνιζούλες.

 

2. Προσπάθησε να «δαμάσεις» τον επιβήτορα που κρύβεις μέσα σου

Ένα άλλο θέμα είναι τα προφυλακτικά. Δεν με νοιάζει αν τα ξέχασες, δεν με νοιάζει αν τα έπιασες με την άκρη του ματιού σου και πίστεψες ότι είναι αναβράζοντα ή καραμέλες. Το θέμα είναι ότι εγώ τα είδα, ξενέρωσα και θεώρησα ότι με καλείς με μοναδικό σκοπό το σεξ, το οποίο θα γίνει και χωρίς να το βροντοφωνάξεις. Δηλαδή χαλάρωσε πια.

giphy

 

3. Να αρχίσω να φοβάμαι;

Και πάμε στην κρεβατοκάμαρά σου. Στο χώρο-καθρέφτη της προσωπικότητάς σου. Και μιας και είπα καθρέφτη, τι ακριβώς συμβαίνει με τους τρεις που έχεις; Με τρομοκρατείς και με αγχώνεις. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσω να ψάχνω για κρυφές κάμερες ή θα μου το παραδεχτείς από μόνος σου; Και τελοσπάντων, αν ήθελε η πρώην σου να τους βάλεις για να νιώθει ότι είναι η Κayden Kross δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τους ανεχτώ και εγώ. Ένας αρκεί. Και παρακαλώ να είναι από εκείνους που κάπως κολακεύουν τις γραμμές.

 

4. Υπάρχει κάτι που πρέπει να μου πεις;

A και για να μην το ξεχάσω: Παίζει κάποιου είδους συγκατοίκηση που δε γνωρίζω ή αρέσκεσαι και χρησιμοποιείς γυναικεία αξεσουάρ και να έχεις προσωπικά αντικείμενα εις διπλούν; Γιατί εγώ μπαίνοντας στο μπάνιο είδα λαστιχάκι για τα μαλλιά και δύο οδοντόβουρτσες. Και εντάξει, πιθανότατα να είναι της αδερφής σου, αλλά δε θα έπρεπε να τα έχεις μαζέψει πριν έρθω; Ε;

wuehdyuwegfdywefd

 

5. Αυτό το είδες σε ταινία;

Και πάμε στο σκιαχτικό: Έχεις ένα εξαίσιο διαμέρισμα το οποίο έχει μία κλειδωμένη πόρτα! Μίλα! Γιατί είναι κλειδωμένη; Έχεις χάσει το κλειδί ή μήπως το κρύβεις στον κόρφο σου σα φυλαχτό; Έχει μέσα άπλυτα, τη σιδερώστρα σου και ένα χαλασμένο ποδήλατο, ή μήπως κανένα πτώμα; Μίλα πριν να είναι αργά!

 

6. Κάτι βασικό

Α και για να μην ξεχάσω: Να ξέρεις τα άκρα μας τρομοκρατούν, και όταν λέω άκρα εννοώ τις ακραίες καταστάσεις. Όχι υπερβολικά τακτοποιημένο σπίτι -αλήθεια θα με στραβοκοιτάξεις αν δε χρησιμοποιήσω σουβέρ;- αλλά ούτε και να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο -Χριστέ μου πώς ζεις μέσα σ’ αυτό το χαφτείο; Με λίγα λόγια, δε σε θέλουμε ούτε αποστειρωμένο-ψυχαναγκαστικό ούτε φυσικά και βρωμιάρη. Η μέση λύση είναι εφικτή, βρες την.

7. Και κάτι τελευταίο

Και κλείνω με κάτι… ανατριχιαστικό: Δε θα πω κάτι για το κουτάβι ούτε και για τη γατούλα σου. Η ταραντούλα μέσα στη γυάλα, ή το ιγκουάνα σου, μπορεί να φανερώνουν μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, αλλά πώς να στο πω με απλά λόγια; Μου προκαλούν νευρικότητα και θα νιώθω ανά πάσα ώρα και στιγμή μία… άγνωστη απειλή. Βασικά δεν είναι άγνωστη, είναι το κατοικίδιό σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved