Έξι τρόποι για να της ρίξεις «άκυρο» χωρίς να κάνεις φάουλ

Αφού είσαι ωραίος και μετράς,  γιατί να τη θυμάσαι, καν’ την αντικατάσταση και πάλι μάγκας θα `σαι.

Eντάξει άνθρωπος είσαι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και είπες κι εσύ να χωρίσεις, όπως κάνει όλος ο καλός ο κόσμος. Μπράβο αρχικά που το είπες διότι οι άντρες απλά... κερατώνετε και βολεύεστε, και με τη γυναίκα και με το... αίσθημα! Όχι μπράβο. Έχω την εντύπωση, όμως, ότι το πράγμα θα το κάνεις όλο λάθος και εκείνη θα την οδηγήσεις ή στην αυτοκτονία ή ίσως και την ανθρωποκτονία και μάλλον από πρόθεση. Ναι είμαι σίγουρη. Θα το κάνεις τόσο άγαρμπα, που μετά θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς, αλλά θα είναι αργά, διότι η πληγωμένη η γυναίκα, διαθέτει ανώτερες δυνάμεις και θα σε βρει όπου κι αν πας. Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ, ο παρακάτω οδηγός είναι χρήσιμος και αρκετά διαφωτιστικός, και θα σου μάθει σπουδαία πράγματα.

Έχουμε και λέμε:

Πώς να χωρίσεις χωρίς να της σπάσεις την καρδιά σε 1000 κομμάτια.

Ξεκινάω με μία καταγγελία (τόσο άγρια): Όταν χωρίζεις έχεις απέναντί σου άνθρωπο και όχι σκύλο, γάτα ή σκουλήκι. Τουτέστιν, άσε το βλέμμα που λέει καημενούλα σε εγκαταλείπω και ελπίζω να καταφέρεις να επιβιώσεις και κοίτα με στα μάτια λοιπόν κι εξηγήσου. Θέλω βλέμμα ντόμπρο, ψύχραιμο και σχετικά ουδέτερο. Να μη λυγίσεις βρε παιδί μου και κυρίως να μη με λυπηθείς. Ακόμα κι αν έχω πέσει στα πατώματα και χτυπιέμαι σαν την τρελή. Πάνω απ' όλα είμαι κυρία, με αξιοπρέπεια-την οποία χάνω αλλά ανακτώ στο πι και φι-και θέλω να με αντιμετωπίζουν έτσι.

Συνεχίζω με κάτι πολύ βασικό. Ήρθε η ώρα να αναφέρω το περίφημο post-it με το οποίο χώρισε εκείνος ο τύπος τη γλυκιά μου την Κάρι Μπράντσο στο «Sex & The City». Nαι ξέρω ότι το σιχαίνεσαι και ότι βρίσκεις την πρωταγωνίστρια κακάσχημη (μα όλοι σας;) αλλά το γεγονός αυτό με αφήνει παντελώς αδιάφορη. Θέλεις να χωρίσεις; Κάντο πρόσωπο με πρόσωπο. Εκτός πια κι αν είσαι σε φυλακές κάπου στη Ζιμπάμπουε, οπότε εκεί όσο να πεις το πράγμα δυσκολεύει κάπως και χωρίζεις μέσω του δικηγόρου σου. Και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο δεν το λες, αλλά το λες ανωτέρα βία. Σε περίπτωση που δεν είσαι φυλακή ή αιχμάλωτος πειρατών χωρίζεις πάντα τετ-α-τετ γιατί αλλιώς θα σε κυνηγούν για πάντα κατάρες οι οποίες δε θα σε αφήνουν να κοιμηθείς το βράδυ. Εντάξει;

Μην ξεχνάς την πολύ προσεκτική επιλογή των λέξεων. Μην πλατιάσεις, μη χαλαρώσεις-ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ-και μη χαμογελάσεις. Ο λόγος σου θα είναι ξύλινος, θα εξηγήσεις γιατί θέλεις να χωρίσεις και δε θα πεις τίποτα παραπάνω, που θα προδίδει συναίσθημα- από ενοχές μέχρι αηδία-. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσεις αυτούς τους κανόνες, θα βρω πάτημα και θα σε ξεφτιλίσω. Εντάξει, τώρα είσαι χαμένος!

Και όταν χωρίζεις, χωρίζεις για τα καλά. Άσε στην άκρη τα τηλεφωνάκια με την μαμά μου και τις μπαλίτσες με τον αδερφό μου. Μάνα και φίλους δεν έχεις εσύ; Όσο κι αν αγάπησες τους ανθρώπους αυτούς και όσο κι αν πέρασες καλά μαζί τους, είναι πια παρελθόν. Κόψε τις επαφές γιατί μου δίνεις ελπίδες και στο τέλος θα γίνω stalker σου και θα τρέχεις. Βασικά αυτό είναι το λιγότερο. Και τελοσπάντων εσύ πρέπει κάθε γυναίκα που γνωρίζεις να την πηγαίνεις στην μαμά σου; Πας καλά;

backdrop1472

Α και να για να μην ξεχνιόμαστε: Όταν χωρίζεις, απομακρύνεσαι και δίνεις χρόνο στον άλλο να συνειδητοποιήσει 5 πράγματα. Δεν τον αφήνεις μία εβδομάδα και μετά αρχίζεις τα «Μου λείπεις» και «Σε σκέφτομαι». Τώρα με σκέφτεσαι; Όταν έπρεπε μάλλον με είχες γραμμένη. Εξαφανίσου και κόψε κάθε επαφή. Είναι καλύτερα και για τους δύο (με φωνή Βίρνας Δράκου), συγνώμη αλλά βάρυνε η συζήτηση και κάπως ένιωσα. Και αφού πια, γίνεσαι ένας ξένος, ένα αερικό αν θέλεις, μία ξεθωριασμένη ανάμνηση, μην τυχόν και ζηλέψεις το νέο μου γκομενάκι γιατί θα είσαι PATHETIC. Δεν με θέλεις, το κάνεις από εγωισμό-οι μεγαλύτερες βλακείες γίνονται εξαιτίας του-οπότε άσε με ήσυχη και ασχολήσου κι εσύ με τη δικιά σου, που σίγουρα έχεις.

Μην τα θες όλα δικά σου μικρέ μου πλεονέκτη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved