Την κεράτωσες. Το έμαθε. Τώρα τι;

Υπάρχουν 3 δρόμοι να διαβείς αλλά όποιον και να πάρεις θα φας μεγάλη ανηφόρα.

Πολλά πράγματα είναι απαγορευμένα για μία γυναίκα. Τα γλυκά και τα φαγητά όταν είναι σε δίαιτα, τα ψώνια όταν δεν έχει φράγκο, το κακό μανικιούρ (πάντα) και τα σπυριά όταν έχει να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση (ναι ένα σπυρί μπορεί να μας ρίξει στα πατώματα).Υπάρχει όμως και κάτι, το οποίο είναι ικανό να παραμερίσει όλα τα υπόλοιπα, να βγάλει από μέσα μας περίεργα ένστικτα, που δεν ξέραμε ότι διαθέταμε, και να μας κάνει από γλυκές και καλές, σκύλες της λύσσας έτοιμες να επιτεθούμε.

Φυσικά και αναφέρομαι στο κέρατο αδερφέ μου, το οποίο μπορεί να… ρίξεις και να μην μαθευτεί ποτέ, αλλά αν είσαι γκαντέμης, μπορεί το σύμπαν να συνωμοτήσει εναντίον σου (σχεδόν πάντα αυτό συμβαίνει) και η αλήθεια να έρθει στο φως. Και τι γίνεται αφού τα κομμάτια του παζλ (ή πάζελ όπως λέει και ο Τανιμανίδης) ενωθούν;

Παρακάτω σου έχω έναν απλό οδηγό για να ξέρεις πώς να κινηθείς.

 

Αν της το πεις εσύ

Καταρχάς να συζητήσουμε κάτι: Όταν κερατώσεις, αλλά δε θέλεις να χωρίσεις, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να το πεις. Από τη στιγμή που το περιστατικό είναι μεμονωμένο και από τη στιγμή που εκείνη είναι στον κόσμο της, από τη στιγμή που θα το ξεφουρνίσεις, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Αφενός θα σε βρίσει και θα σε ρωτήσει λεπτομέρειες. Αφετέρου ίσως σου ρίξει και καμία, πάντα συνοδεία δακρύων, ενώ παράλληλα εσύ της ζητάς συγνώμη και της παραδέχεσαι... τι μαλάκα είναι. Anyway, να είσαι προετοιμασμένος για χωρισμό και αν τελικά δε σε χωρίσει, θα σου βγάλει την πίστη με τα καψόνια και τους ελέγχους της. Μη σου πω ότι θα σου φυτέψει –όχι σφαίρα τη γλίτωσες-αλλά τσιπάκι για να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή πού βρίσκεσαι. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, μερικές φορές το ψέμα δεν είναι κακό, πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι δε θα φέρει τίποτα… καλό! Εξάλλου δεν είπες ψέματα, απλά απέκρυψες την αλήθεια.

 

Αν της το «σφυρίξει» κάποιος

Αυτός ο κάποιος μπορεί να είναι από τη φίλη της που σε είδε, από την ίδια την τύπισσα με την οποία την κεράτωσες μέχρι τον περιπτερά της γειτονιάς που σου πούλησε προφυλακτικά ενώ τόσα χρόνια ήξερε ότι το κάνεις ελεύθερα με την Μαρία –τρομάρα σου. Το συγκεκριμένο, είναι σίγουρα λιγότερο σκληρό από το προηγούμενο διότι πολύ απλά εσύ δε θέλεις να χωρίσεις, οπότε θα έκανες τα πάντα προκειμένου το μυστικό σου να μείνει όντως μυστικό. Παρόλα αυτά, όσο κι αν την παρακαλέσεις, εκείνη το σαματά της θα τον κάνει, και ίσως σε παρατήσει –όχι γιατί θέλει αλλά γιατί πολύ απλά η αξιοπρέπειά της δεν την αφήνει να μείνει. Στο σημείο αυτό να πω ότι το break του Ross και της Rachel δε δικαιολογεί την αποτρόπαια πράξη του λίγες ώρες μετά. Δεν ξέρω αν θα σε συγχωρέσει, έχει να κάνει με τον άνθρωπο, αλλά να ξέρεις ότι φίλες, αδερφές και ξαδέρφες σίγουρα θα της πουν να το κάνει. Και στη συνέχεια θα βαλθούν να της γνωρίσουν κάθε κελεπούρι του κύκλου τους μόνο και μόνο για να μη νιώθει μόνη. Λυπάμαι, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν πάντως δε σε χωρίσει επί τόπου, θα το κάνει λίγο καιρό αργότερα, γιατί πολύ απλά πλέον δε σου έχει καμία εμπιστοσύνη.

 

Αν το ανακαλύψει μόνη της

Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο είσαι εντελώς άσχετος με την μέθοδο του χαμαιλέοντα. Δηλαδή σοβαρά δεν μπορείς να κρύψεις ένα κέρατο; Εκτός πια κι αν τα έχεις με τον Ηρακλή Πουαρό και έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο ξεμπροστιάσματος. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η δικιά σου έχει υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά-να ξέρεις ότι πάντα το κέρατο το καταλαβαίνουμε απλά εμείς διαλέγουμε την ώρα και τη στιγμή του ξεσπάσματος-οπότε και σε τσεκάρει καθημερινά, χωρίς φυσικά εσύ να αντιλαμβάνεσαι τίποτα, χαϊβάνι! Η υπομονή είναι σπουδαία αρετή και το διαμαντάκι που έχεις την τιμή να αποκαλείς κοπέλα σου, έχει μπόλικη από δαύτη. Οπότε, θα βρει αποδείξεις και όταν το κάνει θα σε κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη! Στην προκειμένη μην περιμένεις συγχώρεση. Πολύ πιθανό όσο έκανε την έρευνά της παράλληλα να έκανε και έρευνα σε νέο γκομενάκι. Διότι λυπάμαι, αλλά ακόμα κι αν την αγαπάς και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτή, ζούμε για ένα κούτελο αδερφέ και αυτό το θέλουμε καθαρό!

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι το εξής: Από τη στιγμή που μάθει ότι είναι Ρούντολφ, η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση σας έχει αρχίσει. Περαστικά σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved