Bigstock Όταν εσύ έχεις ορεξούλες κι εκείνη θέλει να δει Survivor

5 κινήσεις-ματ που θα την κάνουν να επιλέξει εσένα κι όχι τον Χανταμπάκη.

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με το συναίσθημα να θέλεις κάτι πολύ αλλά να μην μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Και εντάξει, όταν αυτό το κάτι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από σένα, ίσως και να έχεις κάποια τύχη (προσπαθείς περισσότερο, κάνεις υπομονή ή ίσως και κάποιο τάμα). Τι γίνεται όμως, όταν θέλεις σαν τρελός να κάνεις σεξ-γιατί είσαι στο μεταίχμιο εγκεφαλικού-και εκείνη δεν έχει καμία απολύτως διάθεση για τρελίτσες; Μπορείς να γυρίσεις το αποτέλεσμα ή θα δεχτείς απλά την μοίρα σου όπως οι Μαχητές στο Survivor; Mην απελπίζεσαι και μην καταθέτεις τα όπλα έτσι εύκολα. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αρκεί να το χειριστείς σωστά. Και όπως όλα τα λεπτά ζητήματα στη ζωή, έτσι κι αυτό θέλει τον τρόπο και κυρίως την μέθοδό του. Εγώ τη χώρισα σε 5 βήματα, για να έχεις 100% επιτυχία. Παρακαλώ την προσοχή σου…

 

1. Γίνε ρομαντικός

Και όταν λέω ρομαντικός δε λέω να γεμίσεις το σπίτι λουλούδια και να βάλεις τον Τιτανικό να παίζει χαλί, ενώ παράλληλα εσύ κλαις από τη συγκίνηση. Εννοώ να γίνεις ρομαντικός σε ένα λογικό βαθμό και πλαίσιο. Αδερφέ θέλεις να κάνεις σεξ; Λυπάμαι αλλά θα μαγειρέψεις το αγαπημένο της φαγητό. Θα πάρεις και ένα καλό κρασί, θα βάλεις και ατμοσφαιρική μουσική και όλα αυτά πάντα στο ημίφως. Εκτός του ότι μαλακώνει τις γωνίες (που είναι καλό για εκείνη), θα δημιουργήσει και ατμόσφαιρα (που πάλι είναι καλό για εκείνη). Κοίτα, δε σου λέω ότι θα πετάξει το σουτιέν και θα σε βάλει κάτω με την μία, αλλά μόλις έκανες μία πολύ καλή αρχή.

homer

 

2. Μπλα-μπλα με αιτία

Και αφού έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις με το δείπνο και το ντεκόρ, το επόμενο βήμα είναι να φέρεις την μπάλα στο γήπεδό σου με την κουβέντα και με τον ιδιαίτερο και άκρως σεξουαλικό σου λόγο. Τουτέστιν, δε χρειάζεται να σου μιλήσει για τη συνάδελφο που θέλει να καταστρέψει ούτε εσύ για το παπί που σου έφαγε τον προφυλακτήρα. Η κουβέντα πρέπει να είναι χαλαρή, σέξι και κυρίως πολλά υποσχόμενη. Θύμισέ της τότε που γεμάτοι πόθο το κάνατε σε ένα παρκάκι, ή περιέγραψέ της το όνειρό σου που ήταν στριπτιζέζ και εκείνος πελάτης κτλ κτλ. Ή τελοσπάντων πες της ότι μόλις τη φαντάστηκες με ολόσωμο δίχτυ και έχεις τρελαθεί. Έλα, δε θα στα πω όλα εγώ.

 

3. Και μιας και είπα ολόσωμο δίχτυ…

… και επειδή είσαι και large τύπος και το έξοδο δεν το φοβάσαι ήρθε η ώρα να της δώσεις μερικά δωράκια, τα οποία μάλλον θα αρέσουν περισσότερο σε σένα. Πήγαινε λοιπόν σε ένα sex shop και πάρε ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Latex θέλεις; Πάρε latex. Κορμάκι με τρυπούλες θέλεις; Μην δειλιάσεις στο ταμείο, κάντο δικό σου. Γενικά το outfit και το αξεσουάρ μην το φοβηθείς. Εξάλλου το μόνο σίγουρο είναι ότι στη δύσκολη στιγμή θα σου σταθούν. Όπως τώρα. Τι θα έκανες δηλαδή αν δεν είχες πάρει όλα αυτά τα διαμαντάκια καλού κακού; Μόνος σου θα την έβγαζες με μόνη συντροφιά την παλάμη σου.

riri

 

4. Ήρθε η ώρα να παίξεις βρώμικα

Σε ένα πράγμα δεν μπορεί καμία γυναίκα να αντισταθεί και αυτό είναι το μασάζ (δεδομένου ότι η αίσθηση των χεριών σου πάνω της δε δίνουν την εντύπωση ότι είσαι ο ψαλιδοχέρης). Μήπως σου φαίνεται κουρασμένη με ιδιαίτερη ένταση στους ώμους; Βάλε την κάτω, άπλωσέ της και λίγο λαδάκι, και πάντα συνοδεία μουσικής, ξεκίνα το ιερό σου καθήκον. Μασάζ μέχρι να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της. Φυσικά τα χέρια σου δε θα παραμείνουν σε ουδέτερες ζώνες-προφανώς χρυσέ μου-αλλά θα πάρουν κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες μόνο καλό μπορούν να φέρουν σαν αποτέλεσμα. Αν αντισταθεί και σε αυτό, τότε μάλλον κάτι κάνεις πολύ λάθος.

source

 

5. Και κάτι τελευταίο: Γίνε ένα κουκλί ζωγραφιστό

Είστε καιρό μαζί, η κοιλιά σου παραπέμπει στον Μπο και συνηθίζεις να κυκλοφορείς με τρύπια φόρμα μέσα στο σπίτι; Συγνώμη αλλά όπως εσύ δε θα… ερεθιστείς βλέποντάς τη με παντόφλα, λαδωμένο κότσο και σπυρί στο δόξα πατρί, έτσι κι εκείνη την κοιλούμπα σου και γενικά την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζεις, δεν πρόκειται να την εκτιμήσει. Φρόντισε λίγο τον εαυτό σου, ντύσου ωραία, άλλαξε και άρωμα και γενικά παρουσίασε μία πιο… βελτιωμένη εικόνα. Αν μη τι άλλο, την περιέργεια θα της την κινήσεις. ‘Ισως και κάτι άλλο…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved